Witajcie dziewczęta

Mam chwilkę wolną dlatego pochwalę się swoim wieczorem panieńskim jak to było u mnie.
Było nas wszystkich
dziewczyn 18 każda z dziewczyn miała założone diabełkowe różki. Ja miałam białe różki z welonem. Od samego wyjścia z domu musiałam je mieć założone

ludzie się trochę gapili ale to nic

Wieczór panieński odbył się w klubie gdzie mieliśmy zarezerwowane miejsca cała kwota rezerwacji była przeznaczona na alkohol który można było odbierać przy barze kto co chciał. Do klubu mogliśmy wnieś sałatki, koreczki oraz inne żarełko

Gdy się zeszły już wszystkie
dziewczyny organizatorka całego wieczoru panieńskiego rozpoczęła sprawdzanie mojej znajomości z Tż czyli odpowiadanie na pytania. Pytania były różne łatwe i trudne było ich 10 na trzech poległam reszta zaliczona

Następnie zostałam obdarowana różnymi
prezentami które były ułożone w specjalne zestawy np: Zestaw"gospodyni"= wałek do ciasta i nie tylko

oraz fartuszek. Kolejny zestaw to romantyczna kolacja przy świecach= świecznik z podgrzewaczem oraz dwie zupki chińskie

Kolejny zestaw był na samotne wieczory = opakowanie chusteczek 100szt. oraz płyta dvd z kabaretami

Był też zestaw do pracy czyli ubranko pokojówki z miotełką. Kolejny zestaw to wieczorowy = koronkowa czarna haleczka do tego stanik zrobiony z cukierków, kajdanki, pejczyk oraz żel intymny

Był też zestaw kury domowej = wałki, maseczka na twarz oraz wibrator. Do tych wszystkich zestawów dostałam jeszcze kilka innych prezentów. Po rozdaniu prezentów zaczeły się zadania które wykonywałam ja albo świadkowa lub wszystkie
dziewczyny to zależy jakie zadanie się wylosowało. Mieli niezły ubaw ze mnie przy wykonywaniu tych zadań a ja byłam czerwona jak burak ze wstydu czasami ale dałam rade i dzisiaj to bardzo miło wspominam.Na koniec imprezy dostałam Dyplom Zaliczenia Wieczoru Panieńskiego. Naprawdę wieczorek się udał i było super. Na samym końcu około 4 rano dotarli do nas mężczyźni z wieczoru kawalerskiego i bawiliśmy się już wspólnie

Każdej z Was życzę udanego wieczoru panieńskiego bo to niezapomniany klimat i szalone wspomnienia