Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 23:02   #3089
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
co za....
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta
Mam chwilkę wolną dlatego pochwalę się swoim wieczorem panieńskim jak to było u mnie.
Było nas wszystkich dziewczyn 18 każda z dziewczyn miała założone diabełkowe różki. Ja miałam białe różki z welonem. Od samego wyjścia z domu musiałam je mieć założone ludzie się trochę gapili ale to nic Wieczór panieński odbył się w klubie gdzie mieliśmy zarezerwowane miejsca cała kwota rezerwacji była przeznaczona na alkohol który można było odbierać przy barze kto co chciał. Do klubu mogliśmy wnieś sałatki, koreczki oraz inne żarełko Gdy się zeszły już wszystkie dziewczyny organizatorka całego wieczoru panieńskiego rozpoczęła sprawdzanie mojej znajomości z Tż czyli odpowiadanie na pytania. Pytania były różne łatwe i trudne było ich 10 na trzech poległam reszta zaliczona Następnie zostałam obdarowana różnymi prezentami które były ułożone w specjalne zestawy np: Zestaw"gospodyni"= wałek do ciasta i nie tylko oraz fartuszek. Kolejny zestaw to romantyczna kolacja przy świecach= świecznik z podgrzewaczem oraz dwie zupki chińskie Kolejny zestaw był na samotne wieczory = opakowanie chusteczek 100szt. oraz płyta dvd z kabaretami Był też zestaw do pracy czyli ubranko pokojówki z miotełką. Kolejny zestaw to wieczorowy = koronkowa czarna haleczka do tego stanik zrobiony z cukierków, kajdanki, pejczyk oraz żel intymny Był też zestaw kury domowej = wałki, maseczka na twarz oraz wibrator. Do tych wszystkich zestawów dostałam jeszcze kilka innych prezentów. Po rozdaniu prezentów zaczeły się zadania które wykonywałam ja albo świadkowa lub wszystkie dziewczyny to zależy jakie zadanie się wylosowało. Mieli niezły ubaw ze mnie przy wykonywaniu tych zadań a ja byłam czerwona jak burak ze wstydu czasami ale dałam rade i dzisiaj to bardzo miło wspominam.Na koniec imprezy dostałam Dyplom Zaliczenia Wieczoru Panieńskiego. Naprawdę wieczorek się udał i było super. Na samym końcu około 4 rano dotarli do nas mężczyźni z wieczoru kawalerskiego i bawiliśmy się już wspólnie Każdej z Was życzę udanego wieczoru panieńskiego bo to niezapomniany klimat i szalone wspomnienia
super, że wieczór panieński się udał !
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
pięknie się prezentujesz!!
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę z moją biżu tak jak obiecałam
jest śliczna!
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
moją w razie czego będą już poprawiać na miejscu, aaaa i wściekłam się na jedną rzecz bo okazało się że powinnam kupić najtańszy stanik bo będę go cięły i przyszywać do gorsetu a ja wy☠☠☠ałam 169zł na za☠☠☠ista bardotkę i teraz muszę zapierniczać do jakiś kitajców i kupić super wystrzałowy z dużymi poduchami z najnowszej kolekcji stadionowej stanik by mogły go sobie rozłożyć na części pierwsze i wszyć w gorset
jesteś świetna. Rozwaliłaś mnie tym tekstem
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Tadzik był moją zmorą przez bardzo długi czas. Stany zapalne, czerwone krosti, żółte krostki, zaskórniki i cała reszta syfów nie jest mi niestety obca. Z ręką na sercu na trądzik polecam żel Benzacne najmocniejszy. Męczyłam się z trądzikiem 4 lata! Nic nie pomagało, po kilku latach dostałam na powracające stany zapalne antybiotyk i Dalacin C - pomogło, ale po pół roku tadzik powrócił i wtedy dermatolog przepisała Benzacna (nie jest na receptę) i mam cerę w miarę pod kontorlą.
potwierdzam. moja koleżanka miała poważne problemy z trądzikiem i dzięki Benzacne się ich pozbyła.

niuto - ślicznie wyglądasz. suknia jest naprawdę piękna

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora