Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 22:11   #389
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dokładnie mi chodziło o karmienie w nocy, że według mojej teściowej 7 m dziecko powinno przespać całą noc bez jedzenia, a mój się budzi 0d 3 deo 5-6 razy i zawsze musi cycka ciamknąć. I w kółko mi to powtarza. Tylko niech mi powie jak oduczyć karmienia nocnego?
A karmić też bym chciała już tylko w nocy, powoli już zmniejszam karmienia w dzień, tylko nie wiem czym zastąpić poranne karmienie, a butla nie wchodzi w grę
A najlepiej jakbym przestała karmić do 1 lipca, a najdłużej do skończenia roczku, bo muszę wrócić do zakrapiania oczu, a przy tych kroplach nie można karmić piersią

Dziewczyny powiedzcie mi ile gotujecie mięska do zupek dla dzieciaczków? Tak na 3 dni żeby było, bo ja jutro w końcu mam zamiar ugotować pierwszy raz zupkę i nie wiem bo ja ciemna masa jestem
mięska na oko gotuje, jak wszystkiego

a może Adas nie chce w nocy jeść, a pomamlać cyca i się przytulić jak Natalcia rób po swojemu i już
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
No sika na potęgę.
Ile tego masła dajesz?

E tam wielka, w tej sytuacji to jedyne odprężenie
.
masła na oko ale chyba około łyżeczki? nie wiem, nożem odkrajam

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
też tak robie , ciepłe warzywka wyciągam , wrzucam masło i fruuuu blenderem

w ogóle z nowości to moje dziecko przez swieta wyjadało mi zółtko z jaja -wiec mozna powiedziec ze wprowadziłam żółtko zjadł conajmniej połowe
wczoraj dostał do pokosztowania jajecznicy, jadł az miło aż szkoda było nie dawac, ale na razie musi poczekac, jedynie na pokosztowanie dostaje
na imprezie dostał troche mast z torta i ciasto, dobierał sie do kieliszka z szampanem ale tego to nawet na skosztowanie ode mnie nei dostanie choćby nie wiem co
a dziś wcinał krome chleba taką gdzie wiecej skórki było i woli to niż chrupki zadylał z kromalem az miło , az musiałam w końcu zabrac bo sie przepołowiło i bałam sie że całe do buzi wsadzi
cos tam jescze mu chyba dawałam, ale nei pamiętam
wiecej grzechów nei pamietam
pyszności i u nas już wypróbowane te smaki skórki od chleba Nacia uwielbia
ostatnio dałam jej skosztował wody takiej lekko gazowanej zamoczyła język i jak jej sie spodobało ze to szczypie masakra
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora