2012-04-16, 22:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Aniko... Nie rozumiem 380 to dużo? a 330 już nie ? Róznica kieliszka wódki.
To że kamiluwie wyszły takie to nie znaczy że takie same wyjdą tobie- to oczywiste, sama wiesz. Oczywiscie inaczej biust wyglada jak się go EKSPONUJE- ja nawet bardzo chce a nie moge znalezc odpowiedniego "stroju" dla moich panienek żeby zrobić efekt Pameli... Hahaha. 
Serio to uważam, że na zdjęciach na prawdę biust wyląda na wiekszy - nie wiem czy inne dziewczyny mają takie same odczucie jak ja ... ale zazwyczaj wrzucamy pół sylwetki z zblizeniem na piersi...to jednak troche przekłamuje... widac kształt , blizny, wysokość sutków, siniaczki etc...ale ROZMIAR można ocenić do całej sylwetki. U mnie np zupelnie nie rzuca sie w oczy. Mysle ze dla chcacego nic trudnego Oczywiscie to twoja decyzja i wiesz co dla Ciebie najlepsze... Myślę, że gdyby Ci tak na prawdę na tym nie zależało to byś nie przyjechała na konsultacje. Nie jest to rozmiar niewiadomo jaki, jesli nawet ktoś by coś podejrzewał- wypierałabym sie w zywe oczy! Przeciez nikt nie podejdzie i nie złapie cie za cycka zeby sprawdzic czy robiony
|
|
|