Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 23:59   #3113
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
na hali sportowej Sunnmore w Alesund w centrum Może tez się wybierzecie? Weźcie znajomych Nas będzie 4 sztuczki. Tylko bileciki dość drogie Ja kupiłam juz dawno temu w pracy i wtedy kosztowały 350 nok od osoby a normalnie to chyba 450/ 500 nok
Mam nadzieję, że będą wszystkie gwiazdy, które reklamowali, czyli właśnie Scooter, Culture Beat, Haddaway z ich słynnym: "What is love" Dr Bombay i inni
a wiesz , ze kiedyś mi się obiło o uszy, ze będzie taka impreza?? kurde szkoda, ze dopiero teraz sie obudziliśmy. Może jeszcze da sie coś wykombinowac, choć pewnie już bilety wszystkie wyprzedane.. jutro obdzwonie ludziska
eejj wogóle co się stalo, ze w Alesund taka impra wypaliła hahaha a ja myślalam, ze ich jedyna atrakcja to jedzienie mew

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A ja przez przypadek znalazłam stary post Neny " Też chcę mieć kolczyki Swarovskiego (sama sobie je zrobię) " Fajnie poźniej poczytać jak się wszystko pozmieniało i półowa planów wyszła inaczej

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4839
haa ja tez niedawno czytalam posty z pierwszego posta i sie uśmialam przy niektorych
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora