2012-04-17, 06:48
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Cytat:
Napisane przez dastin
a co Cię w nim fascynuje?
ojej... martwiłaś się o Nas?
Dobry wieczór  Melduję się wykończona...Miałam bardzo cięzki weekend i cieszę się, że już po...A do tego miałam takiego jednego wielkiego stresa przez cały dzień ale nie chce mi się nawet o tym pisać  Ale na szczęście wszystko idzie do przodu tylko czekam na poprawioną pracę od promotorki i zaczynam panikować, że nie zdąrzę napisać pracy... Do końca maja mamy oddać jej już gotową do podpisu  Wczoraj do domu wróciłam po 18 i taka byłam padnięta, że przebrałam się w piżamę i poszłam spać. Od dzisiaj rana znowu praktyki. Miałam być od 8 do 12 a co się okazało to przyszłam na 8 i siedziałam sama w gabinecie i czekałam na pedagoga bo gdzieś poszła i wyszłam stamtąd po godzinie 14  Ale jutro na szczęście od 9 do 12 a środą wolna  A i jeszcze muszę się pochwalić, że mama znalazła mi w lumpku koszulę miętową h&m za 5 zł i bolerko sweterek pimkie h&m też 5 zł  a dzisiaj jak wróciłam z praktyk i nadrabiałam Was to tak się zgadałam z mamą i poleciałyśmy do naszego lumpka i znalazłam jeszcze dwie narzutki za 5 zł i jeden sweter z takimi dłuższymi bokami za 7 zł  Jak wszystko się wypierze to dodam fotki 
|
Ej no w sumie to nie wiem podziwiam go TYLKO za to, że jest tak pewny swoich przekonań, nie ma żadnych wątpliwości, ani nic... noi niestety, ale ogromnej inteligencji mu odmówić nie można i fascynuje mnie, że skoro on jest "zdrowy" psychicznie to co mu się dzieje w głowie EDIT: no bo obczaj, facet jest zdrowy psychicznie (!!!) a zamordował z zimną krwią tyle ludzi, no jasna cholera co on w tym łbie! ja to bym się chciała dowiedzieć
Nio zapomniałam o Twoich praktykach, a cały dzień nie było Cię nawet w podglądujących 
za zakupy zazdroszcze, ja póki co to mogę pomarzyć a co do praktyk to cieszę się bardzo, ze udało się tak załatwić
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
No ja po fitnessie - jak takie tempo tam mają, to schudnę w miesiąc  Czuję każdy mięsień, a z buźki mi uśmiech nie schodzi  W środę idę na 2h  Także umrę, a jutro planuję rower
Zbieram się do tż, do jutra kochane  
|
Daj znać jak zakwasy i czy żyjesz
Dzień dobry
Znów zaczynam otwierać dzień chociaż i tak musiałam budzić TŻ, bo dzwonił budzik i dzwonił, a on chrapał dalej no, ale dziś i jutro olewam zajęcia - tak mam ich mało, a jeszcze olewam - i mam ważny plan do wykonania, a mianowicie muszę dokończyć kolejny rozdział magisterki
Edytowane przez 201609062115
Czas edycji: 2012-04-17 o 06:53
|
|
|