2012-04-17, 07:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11
Dziewczyny prosimy o kciuki  jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej , okaże sie czy Krystek dalej bedzie tam chodził
Dziś w pracy ubrałam bluzke na lewą strone i spodnie tyłem do przodu  dobrze że nikt mnie nie ogląda  jutro najpierw pije kawe a potem sie przebieram 
|

2- nieźle by sobie pomyśleli
Cytat:
Napisane przez brumek
2. Też mi kiedyś ciężko było to sobie wyobrazić. Zęby wydawały się takie obce i ... zbędne  . A teraz dziwnie mi, jak patrzę na bezzębne dziąsełka mojego bratanka. A normalne mi sie wydaje, że niemowlak ma dużo zębów 
|

Cytat:
Napisane przez rysiki
Poza tym Asia ma już 4 zęby 
dziwnie wychodzą jej po dwa naraz.
|
no to ładnie 
Cytat:
Napisane przez Stronczek27
wierze ze zle nie chciala, ale zrobila mi swinstwo... widac jaki ma szacunek do mnie i mojego zdania
|
dokładnie!
Cytat:
Napisane przez brumek
To samo mój mąż mówi 
No i mi też się teraz bardziej rose podoba 
Bo jak się wyjmie te wkładki dla mniejszych dzieci, to się okazuje że te kolory pod spodem są zupełnie inne. I to co sie podobał na pierwszy rzut oka, wcale potem nie jest widoczne.
Ale masz pamięć. Kolory są NAJISTOTNIEJSZE! W końcu jesteśmy kobietami 
|
a mam głupie pytanie - mąż je rozróżnia? Bo nazwy takie że dla ogółu facetów czysta abstrakcja
Mały dzisiaj sobie klęknął w łóżeczku, potem trzymając się szczebelków zaczął kombinować i w końcu nóżki postawił na materacu tak że kucał, cały czas się trzymając. Ale to tylko jak myślał że ja nie widzę
|
|