Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 07:36   #2941
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosimy o kciuki jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej , okaże sie czy Krystek dalej bedzie tam chodził

Dziś w pracy ubrałam bluzke na lewą strone i spodnie tyłem do przodu dobrze że nikt mnie nie ogląda jutro najpierw pije kawe a potem sie przebieram

2- nieźle by sobie pomyśleli

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
2. Też mi kiedyś ciężko było to sobie wyobrazić. Zęby wydawały się takie obce i ... zbędne . A teraz dziwnie mi, jak patrzę na bezzębne dziąsełka mojego bratanka. A normalne mi sie wydaje, że niemowlak ma dużo zębów

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
Poza tym Asia ma już 4 zęby
dziwnie wychodzą jej po dwa naraz.
no to ładnie
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
wierze ze zle nie chciala, ale zrobila mi swinstwo... widac jaki ma szacunek do mnie i mojego zdania
dokładnie!
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To samo mój mąż mówi
No i mi też się teraz bardziej rose podoba
Bo jak się wyjmie te wkładki dla mniejszych dzieci, to się okazuje że te kolory pod spodem są zupełnie inne. I to co sie podobał na pierwszy rzut oka, wcale potem nie jest widoczne.

Ale masz pamięć. Kolory są NAJISTOTNIEJSZE! W końcu jesteśmy kobietami

a mam głupie pytanie - mąż je rozróżnia? Bo nazwy takie że dla ogółu facetów czysta abstrakcja

Mały dzisiaj sobie klęknął w łóżeczku, potem trzymając się szczebelków zaczął kombinować i w końcu nóżki postawił na materacu tak że kucał, cały czas się trzymając. Ale to tylko jak myślał że ja nie widzę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora