Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 07:35   #2018
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Normalnie myslałam, że napiszesz ... konia

Dobry wieczórMelduję się wykończona...Miałam bardzo cięzki weekend i cieszę się, że już po...A do tego miałam takiego jednego wielkiego stresa przez cały dzień ale nie chce mi się nawet o tym pisaćAle na szczęście wszystko idzie do przodu tylko czekam na poprawioną pracę od promotorki i zaczynam panikować, że nie zdąrzę napisać pracy... Do końca maja mamy oddać jej już gotową do podpisuWczoraj do domu wróciłam po 18 i taka byłam padnięta, że przebrałam się w piżamę i poszłam spać. Od dzisiaj rana znowu praktyki. Miałam być od 8 do 12 a co się okazało to przyszłam na 8 i siedziałam sama w gabinecie i czekałam na pedagoga bo gdzieś poszła i wyszłam stamtąd po godzinie 14Ale jutro na szczęście od 9 do 12 a środą wolnaA i jeszcze muszę się pochwalić, że mama znalazła mi w lumpku koszulę miętową h&m za 5 zł i bolerko sweterek pimkie h&m też 5 zł a dzisiaj jak wróciłam z praktyk i nadrabiałam Was to tak się zgadałam z mamą i poleciałyśmy do naszego lumpka i znalazłam jeszcze dwie narzutki za 5 zł i jeden sweter z takimi dłuższymi bokami za 7 złJak wszystko się wypierze to dodam fotki
o ty, niegrzeczna
za zakupy ja nie mam kiedy iść do lumpka w sobotę jest już wyprzedaż wszystko za 1/2 ceny, więc same szmaty już są

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
pokażę jutro, bo zaraz jadę do tż
brzydalu :P specjalnie tak napisałam i wiedziałam, że któraś się na to złapie zboczuszku
tez się na tym złapałam, ale siedziałam cicho

Hej, witam się kompletnie bez humoru na dzień dzisiejszy nie ma ślubu...
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora