Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Testowanie: Isana, Ujędrniający krem do ciała z Q10, 300ml
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 08:12   #1
alamirka
Moderator

Testowanie: Isana, Ujędrniający krem do ciała z Q10, 300ml

Wczoraj odebrałam w swoim Rossmannie kremik do testowania, a mianowicie Isana, ujędrniający krem do ciała z Q10.
I tu na wstępie pragnę wyrazić swoje zadowolenie i wdzięczność za wybranie mojej osoby do testowania, to miło że się w końcu udało

Po odebraniu kremu moje wrażenia były następujące: "Ojej, jakie duże, fajne opakowanie". 300 ml i fajny zakręcany słoiczek, podoba mi się Lubię opakowania do którego mam swobodny dostęp ręką i sama mogę sobie dozować pożądaną ilość. Więc to na plus. No i nie wspomne że od razu wyobraziłam sobie że po zużyciu kremu na pewno znajdę zastosowanie na to pudełeczko, na guziki, spinki czy inne pierdoły

No ale wracając do kremu. Po pierwszym użyciu:

- miły, delikatny, nienachalny zapach, delikatnie utrzymuje się przez 2-3 godziny na skórze, nie drażni nos, daje poczucie świezości po kapieli
- fajna konsystencja, krem rozsmarowuje się lekko, jest taki "miękki" pod palcami, nie daje uczucia tępości skóry (jak np masło Isana z wersji limitowanej)
- fajnie nawilża, nie zostawia tłustej skóry, czy ujędrnia, to się okaże Chociaż ja problemu z cellulitem nie mam, bardziej będę nawilżenie i napięcie skóry obserwować
- fajne opakowanie, jak już wspomniałam
- nie roluje się przy nałożeniu dużej ilości (a specjalnie dałam druga warstwę na jedną rękę żeby to sprawdzić)

A z minusów:

- lakoniczne informacje na opakowaniu, zdecydowanie do poprawki! Jedyne informacje o jego działaniu dostępne na etykiecie to że ujędrnia, że jest Anti-Age i to wsio. Jest jeszcze skład napisany drobnym maczkiem Zdecydowanie brak porządnej etykiety
- troszke szybciej mógłby się wchłaniać, mi to akurat mocno nie przeszkadza, bo smarowania nie robię przed wyjściem i przed zakładaniem ciuchów, ale jak ktoś tak właśnie lubi to mógłby chcieć szybciej, ale może się czepiam

No, i to chyba tyle, pierwszych wrażeń.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120417.jpg (65,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120418.jpg (63,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120419.jpg (56,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120420.jpg (112,8 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-04-17 o 08:23
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując