2012-04-17, 09:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Cytat:
Napisane przez indygo79
a nie ma wpisane ta baba w ile dni po wpłynięciu kaski wysyła towar? faktycznie przesada. to ona jeszcze w ogóle nie wysłała? 
|
nie wiem nie sprawdzałam - stwierdziła że wysłała w tamten czwartek no aż takich opóźnień to poczta nie ma no sorry
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
też na oko daję, w ogóle gotuje mieso i warzywa razem, małemu smakuje to jak tatala
mój też się na mnie lampi więc mus dać spróbować, albo ratuje się chrupkiem , piętką z chleba
mój też poznaje jak już miseczka jest szykowana , już się wierci i piszczy
Dziękuje za odpowiedzi co do garnuszka klocuszka 
chyba juz zakupie, zanim przyjdzie to bedzie następny tydzień
Planujecie zakup chodzika ?
Jak ubieracie dzieci do snu ?
Wcześniej ubierałam w pajaca, ale teraz w bodziak z długim rękawem i skarpetki i mały nie rozkopuje mi się w nocy i jak by mu wygodniej było, nie wrzeszczy w nocy tylko budzi sie i bawi  chyba wcześniej za bardzo go opatulałam
|
chodzika nie kupuję - któraś z dziewczyn odradzała - że to niezbyt zdrowe (przepraszam ale to było dawno i nie pamiętam która )
Zuzia na noc ma albo body na krótki rękaw i pajac albo body na długi rękaw i pajac/śpiochy
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Coś Wam napiszę. Widzę efekty swojej siłowni po tych kilku razach. Brzuch jest bardziej napięty (robię z reguły 60 brzuszków na wizycie), nie ma luźnego obwisającego sadełka, oponki.  . Waga dramatycznie nie spada, ale ciało nabiera większej sprężystości  .
|
To i ja chyba poćwiczę - co prawda w domu ale myślę że mam teraz większą mobilizację dzięki Tobie
|
|
|