Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 09:56   #1010
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez margoltka Pokaż wiadomość
A ja się poskarżę Dotarły do mnie żele Born to Bio. Nie powiem wyglądają ślicznie, tak samo ślicznie pachną. Jednak po pierwszym użyciu nie jestem przekonana co do nich. Chyba wolę mydełka LF.

Wczoraj ukręciłam dwa toniki migdałowe 5% oraz 10%. Przeraża mnie trochę to odmierzanie na oko - nie mam tak czułej wagi i używam tylko łyżeczek miarowych Zaszalałam i nałożyłam na całą twarz 10% i rano buzia była wrażliwa Zobaczymy jak będą działały. Tak jak pisałam 5% na całą twarz, 10% w miejsca problematyczne. Zależy mi przede wszystkim na rozjaśnieniu przebarwień po ciąży pod oczami. To już prawie dwa lata, a one nadal są Może zdecyduję się na peeling, ale boję się że zrobię sobie krzywdę.
A co konkretnie Ci nie pasuje w żelu Born to bio?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jesli chodzi o skórę wokół oczu, powieki, to raczej peeling nie jest wskazany, to bardzo delikatna okolica, ale tonik jest ok, jeśli nie czujesz podrażnienia.
Korah jest offline Zgłoś do moderatora