Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 10:17   #71
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
No dobra, przesadziłam, bo nie cytowałam, ale zdanie to jest jednak bardzo podobne w wymowie. Mnie jeden gnoił, i drugi zgnoił. A przy drugim nawet nie za bardzo można mi coś zarzucić, bo niby co źle zrobiłam? I co?
Nie, to zdanie nie oznacza "następny będzie kjujewiciem z bajecki", tylko "następny chłop nie zrobi ci takiego świństwa, bo w pore to przerwiesz, będziesz wiedziała czym to grozi".

Nie powtórzyłaś tego samego schematu, nie leciałaś do niego żeby go odciągać od chlania w samotności i ogólnie ratować mu życie. A z eks-eksem tak właśnie było.

Nikt nikomu nie zagwarantuje, że kopniak od życia, jaki poczuł na własnym tyłku, będzie jedynym. Ja mam za sobą tyle kijowych doświadczeń, własnej głupoty, błędów, ze rzygać się chce. I jeszcze pewnie drugie tyle błędów popełnię, w końcu kawał życia przede mną. Ale to nie znaczy, że nie jestem mądrzejsza niż byłam 10 lat temu, to nie znaczy że stoję wciąż w tym samym miejscu, to nie znaczy że nie będę w życiu szczęśliwa.

P.S. Nowy kawałek Nelly Furtado jest tak beznadziejny, że aż wpada w ucho i nie chce z niego wyleźć

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:32
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora