2012-04-17, 13:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez cloche
ooo, super!!! wazne informacje! i utwierdzilam sie, ze MUSZE sobie kupic serum z macznicy lekarskiej JMO 
zahaczylam o eko-market, mieli troche kosmetykow naturalnych. obmacalam sobie filtr 50+ eco cosmetics. na pierwszym miejscu skladu titanium dioxide. ogolnie sklad okej, kolor jasniutki bezowy - chyba zeby nie tworzyl takiej sniezno-bialej poswiaty w kazdym razie tluscioch potworny! nie wyobrazam sobie posmarowac nim twarzy. wlosy by mi sie przylepily do skory 
i nie wiem, jak to sie stalo, ale kupilam sobie tusz sante w kolorze brazowym no ale przyda mi sie przeciez, nie? a brazowego akurat juz nie mialam...
i zobaczylam na jednej polce pelno podzajow herbatek pukka, a wy ostatnio cos o nich pisalyscie - wzielam na sprobowanie jedna. za cholere nie potrafie tego przetlumaczyc, jakies dziwne te skladniki, pierwsze slysze 
|
To dobrze, że kupiłaś tusz Sante. Bedzie opinia. Też swego czasu nad nim dumałam. Tylko że w kolorze czarnym, ale mam bardzo ciemne rzęsy i brązowe mascary dziwnie wyglądają. Jeśli masz jaśniejszą oprawę to jak najbardziej będzie ok.
Co do Pukka, właśnie ugotowałam wodę i zastanawiam się którą zaparzyć. Są świetne i pyszne, chociaż mój mąż kręci nosem. Rano obowiązkowo piję Cleance lub Detox, a pózniej to już co się wylosuje
|