Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 13:38   #1050
margoltka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ooo, super!!! wazne informacje! i utwierdzilam sie, ze MUSZE sobie kupic serum z macznicy lekarskiej JMO

zahaczylam o eko-market, mieli troche kosmetykow naturalnych. obmacalam sobie filtr 50+ eco cosmetics. na pierwszym miejscu skladu titanium dioxide. ogolnie sklad okej, kolor jasniutki bezowy - chyba zeby nie tworzyl takiej sniezno-bialej poswiaty w kazdym razie tluscioch potworny! nie wyobrazam sobie posmarowac nim twarzy. wlosy by mi sie przylepily do skory
i nie wiem, jak to sie stalo, ale kupilam sobie tusz sante w kolorze brazowym no ale przyda mi sie przeciez, nie? a brazowego akurat juz nie mialam...
i zobaczylam na jednej polce pelno podzajow herbatek pukka, a wy ostatnio cos o nich pisalyscie - wzielam na sprobowanie jedna. za cholere nie potrafie tego przetlumaczyc, jakies dziwne te skladniki, pierwsze slysze
To dobrze, że kupiłaś tusz Sante. Bedzie opinia. Też swego czasu nad nim dumałam. Tylko że w kolorze czarnym, ale mam bardzo ciemne rzęsy i brązowe mascary dziwnie wyglądają. Jeśli masz jaśniejszą oprawę to jak najbardziej będzie ok.

Co do Pukka, właśnie ugotowałam wodę i zastanawiam się którą zaparzyć. Są świetne i pyszne, chociaż mój mąż kręci nosem. Rano obowiązkowo piję Cleance lub Detox, a pózniej to już co się wylosuje

T. H. P. moje szczęście, moja miłość, moje wszystko

mój naturalny zakątek: przyPoziomkowej.pl
margoltka jest offline Zgłoś do moderatora