Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Internetowe sklepy ogrodnicze- co polecacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 16:11   #1
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Question

Internetowe sklepy ogrodnicze- co polecacie?

Witam. Wiem, że powinnam umieścić ten wątek na ogrodowym, ale tam mało osób pisze

Postanowiłam w tym roku mocno zainwestować w ogród. Nie jest duży, ale w miarę zadbany. Piękna trawa, kwiaty, huśtawka, altana, woliera dla papug.

W chwili obecnej pilnie poszukuję ogrodzenia. Na razie szukam siatki ogrodzeniowej, wiecie, takie zielone.
Szukam jakiejś taniej oferty. Próbowałam znaleźć coś na miejscu, ale nie mogę się dostać do ofert siatek i cen w Castoramie lub Nomi.
Szukam też na Allegro, ale ciężko mi idzie.
Na razie chcę zamówić 50mb siatki + słupki jak by było coś w miarę przystępnych cenach.

Planuję sobie zrównać niewielką powierzchnie przylegającą do mojego ogródka i ją ogrodzić.

W pierwotnym ogródku -w miarę możliwości finansowych- planuję ogrodzić go nową siatką, a później płotkiem lamelowym.

Przydałby się również mały płotek ogrodzeniowy. Takowy już znalazłam, ale gdyby któraś mogła coś polecić ...

W związku z powyższym mam prośbę: jeśli znacie jakieś oferty akcesorii ogrodniczych, podajcie linki

Może same coś zamawiałyście, z czego jesteście zadowolone?

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2014-08-14 o 10:15 Powód: zmiana koloru na czarny
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując