Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 08:57   #3756
trellemorele
Zadomowienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
mi się wydaje ze kiedys zdawało mi się ze są w porządku i innym też bo pamiętali moje początki całkiem... i te łopaty w porównaniu z tym co było na samym samym poczatku to był sukces!
A teraz informuje ze mam palca w bandażu... wiecie co zrobiłam
wkładałam wteczkę do gniazdka i mi się palec omsknął i pieprzenęłam w ścianę z całej siły....
paznokcieć zdaje się cały, nawet lakier nie odprysł... ale paznokciec mi odszedł od mięska.... bolało jak jasna cholera krwi trochę tylko po brzegach... ale nie zaglądałam pod lakier zobaczyć ile się oderwał - trochę na pewno
powiedzcie ze nie zejdzie? proszę i że się przyrośnie jakoś
Masz pikne migdałki
Ja zrobiłam tak nie raz, że aż 1/3 mi się naderwała i się zrósł więc są spore szanse. Na przyrost nie jest przypadkiem olejek z drzewa herbacianego?
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Wkurzająca przypadłość, nieprawdaż?
Dziękuję
Tyle, że ja praktycznie wcale nie widzę na to oko bo mam niedowidzenie.
Cytat:
Napisane przez lolli_pop Pokaż wiadomość
Dla My Blue - hipp queens wear blue jeans
(kurcze, myślałam że jak pierwszy post nie ma załącznika to się połączą )
Kolorek ładny nawet bez drobinek
Cytat:
Napisane przez My_blue Pokaż wiadomość
nie spalam.. czuje sie koszmarnie.Ide do szkoly. Nie wiem czy sie.nie zwolnie ale mama mnie zabije. Czuje jakby mi szczeke rozrywalo
Mama Cię nie zabije, co najwyżej nakrzyczy ale przestań się tym ciągle przejmować. Przepraszam, że tak napiszę ale chyba Twoja mama przekłada na Ciebie swoje niespełnione ambicje?
Trzymaj się, będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez Laindise Pokaż wiadomość
Ostatnio wszyscy mają migdały, a ja mam wielką ochotę na kwadraty... No bo patrzcie - http://www.youtube.com/watch?v=JgB6zQUZv-o
Te paznokcie są idealne! Długa płytka, piękny kształt... I tak, wiem, że już wstawiałam link do tego filmiku.
Problem w tym, że mam paznokcie po bokach spiłowane i jak teraz na prosto zrobię to będzie kretyńsko wyglądało.
Albo patrzcie na paznokcie Steffels - steffels.blogspot.com
Urocze, idealne kwadraty.
Brrr chyba aż tak bym nie chciała mieć przyrośniętej płytki..
Ale kształt ładny
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora