Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 18:04   #4608
begie13
Zadomowienie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
W poniedziałek jak byliśmy z M u lekarza siedziałam z młodym na poczekalni i mówi do mnie że mam duzą dupkęLudzie się zaczęli na nas patrzec

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość

niektóre teksty dzieciaków wywalają z butów Uwielbiam
Ja, jak byłam dzieckiem, to też powiedziałam kiedyś mojej Babci, że jest stara i ma dużą dupę

Ale się cieszę!!!!!!! Właśnie dzwoniłam do mojej ginki, żeby się dowiedzieć o wyniki wymazu i znowu jest wszystko dobrze

o kurde hahaha to miałaś takt

to super

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jeszcze się kłócił że ładnie powiedział.Bo powiedział dupkę a nie dupe(tego słowa nie wolno mu uzywac)
mądry chłopak

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Dostałam maila z firmy kurierskiej że moja przesyłka będzie jutro. Co będzie jeśli nie będzie mnie akurat w domu? Przyjedzie raz jeszcze? A kurier może nie zadzwonić, bo z tej firmy ostatnio kurier nie dzwonił, tylko od razu przyjechał.
Nie wiem, może zostawią na poczcie i trzeba będzie samemu odebrać albo jak to u nas robią - zostawią u sąsiadów. U mnie jednego tygodnia dosłownie codziennie zostawiali paczkę do kogoś ( chyba tylko ja siedzę cały czas w domu )

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Wklejam trampeczki Chyba fajnie wyszły, ja jestem zadowlona, ale co się przy nich namęczyłam... Drugi raz chyba nie byłabym w stanie tego powtórzyć
brak mi słów z zachwytu klask i:

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość

A trampki są cudne.
Ale masz tempo Rób rób, później będziesz robiła za kaskę dla nas

Kolejna rzecz, która poprawiła mi humor.
Zamówiłam właśnie mebelki dla Hani i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu przyjadą
Będą jechały do nas przez całą Polskę, bo aż z Poznania (właściwie koło Poznania).
Gaabbi dobry pomysł z tymi robótkami dla nas za kaskę, tylko rzecz jasna -dla nas chyba jakieś upusty będą co nie

za zakup, " małe rzeczy" a jak cieszą

ja Wam powiem, że wystarczyło, że przeszłam się na pocztę po rożek i od razu wróciły mi chęci do robienia czegokolwiek, zaraz biorę się za kolację dla męża i dla mnie

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora