2012-04-18, 18:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez anulka4771
W poniedziałek jak byliśmy z M u lekarza siedziałam z młodym na poczekalni i mówi do mnie że mam duzą dupkę  Ludzie się zaczęli na nas patrzec 
|

Cytat:
Napisane przez Gaabbi
|
o kurde hahaha to miałaś takt  
to super 
Cytat:
Napisane przez anulka4771
Jeszcze się kłócił że ładnie powiedział.Bo powiedział dupkę a nie dupe(tego słowa nie wolno mu uzywac)
|
mądry chłopak
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Dostałam maila z firmy kurierskiej że moja przesyłka będzie jutro. Co będzie jeśli nie będzie mnie akurat w domu? Przyjedzie raz jeszcze? A kurier może nie zadzwonić, bo z tej firmy ostatnio kurier nie dzwonił, tylko od razu przyjechał.
|
Nie wiem, może zostawią na poczcie i trzeba będzie samemu odebrać albo jak to u nas robią - zostawią u sąsiadów. U mnie jednego tygodnia dosłownie codziennie zostawiali paczkę do kogoś ( chyba tylko ja siedzę cały czas w domu )
Cytat:
Napisane przez rinco
Wklejam trampeczki  Chyba fajnie wyszły, ja jestem zadowlona, ale co się przy nich namęczyłam... Drugi raz chyba nie byłabym w stanie tego powtórzyć 
|
  brak mi słów z zachwytu    klask i:
Cytat:
Napisane przez Gaabbi

A trampki są cudne.
Ale masz tempo  Rób rób, później będziesz robiła za kaskę dla nas
Kolejna rzecz, która poprawiła mi humor.
Zamówiłam właśnie mebelki dla Hani i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu przyjadą 
Będą jechały do nas przez całą Polskę, bo aż z Poznania (właściwie koło Poznania).
|
Gaabbi dobry pomysł z tymi robótkami dla nas za kaskę, tylko rzecz jasna -dla nas chyba jakieś upusty będą co nie 
za zakup, " małe rzeczy" a jak cieszą 
ja Wam powiem, że wystarczyło, że przeszłam się na pocztę po rożek i od razu wróciły mi chęci do robienia czegokolwiek, zaraz biorę się za kolację dla męża i dla mnie
|
|
|