Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 18:17   #1247
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
hej
Nikki GRATULACJE!

lenka mnie uczono, aby piersia karmic na zadanie, ale min.8 a max.20 razy dziennie i max.co 3 godziny od rozpoczecia ostatniego karmienia. Czasem to tak wychodzi ze sie karmi prawie caly czas- w moim przypadku tak jest. Piersia nie da sie przekarmic dziecka, jesli zje za duzo to zrobi kupke, uleje lub zwymiotuje :/ W kazdym razie niczym zlym to nie grozi.
Lenka dobrze ze starasz sie przystawiac do piersi, to wazne aby corcia sie nie odzywaczila, butelka zakloca jednak odruch ssania. Ja przez dwa dni na poczatku karmilam tylko odciaganym swoim z butelki, ale po 2 dniach jakie bylo moje zdziwienie gdy corcia plula moim cyckiem Bylam zalamana, ale po kilkunastu probach podlapala jeszcze tego samego dnia, stresu jednak sie najadlam bo tak bardzo chcialam karmic piersia... No i udalo sie.
Mam nadzieje, ze twoja corcia nie zapomni twojej piersi

Dziewczyny czytalam was wczoraj i zdziwilo mnie, ze niektore wasze dzieciaczki robia tak malo kup.
Emigra chyba Ty pisalas, ze Twoja Julka jedna na dzien? Po mm dzieci tak malo robia? Bo moja corcia po moim mleku robi dopuszczalne maximum 10-12 dziennie To az taka roznica jest z tymi kupami?

Ja znow mialam nocke w miare przespana, a teraz corcia spi dalej w naszym lozku, juz ponad godzine chyba bardziej je polubila od swojej slicznej kolyski
A dla sciemy, kolo niej lezy moja koszula nocna Slyszalam aby tak robic i chyba to dziala
Czyli prosty sposob na przespane nocki, zabrac coreczke do siebie
No z tymi kupkami to faktycznie jest dziwne bo moze byc 12 dziennie i amoze byc jedna na kilka dni
A patent z koszula nocna siwetny!
Napewno wyprobuje

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora