Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyjaciółka poszukiwana od zaraz :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 17:53   #300
Olena20
Przyczajenie

Dot.: przyjaciółka poszukiwana od zaraz :)

Cytat:
Napisane przez antt89 Pokaż wiadomość
hej moje kolezanki ostatnio tez juz cos o dzieciach zaczynaja gadac i je planują, niektore juz slub szykują... a jak dla mnie w tym wieku to jednak zawczesnie Szkoda, ze do Nowego Sącza troszke daleko
ehh no właśnie.. mam nadzieje że nie wszystkie Twoje koleżanki nagle zrobią baby-boom ;D noo Wrocław do rzeczywiście daleko ;/ a przeglądałam różne fora aloe najwyraźniej u mnie w mieście mało jest "samotnych" osóbek ;/ ;p

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pluszysko Pokaż wiadomość
Witaj na naszym wątku Do Nowego Sącza trochę mi nie po drodze Ale kiedyś fajnie byłoby zorganizować spotkanie, w jakimś miejscu po środku, żeby każda miała w miarę niedaleko Napisz coś o sobie, czym się zajmujesz, studiujesz?
hmm aktualnie kończę technikum i co dalej ze sobą zrobie to nie wiem ;p chcialabym wybrać się na studnia ale co do kierunku jeszcze nie mam koncepcji.. lubie dobrą zabawe w dobrym towarzystwie ;D
Olena20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując