Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 18:47   #643
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
To mi sie ostatnio snil tez porod ze caly czas cos ze mnie lecialo .. I maz taki wystarszony bal sie mnie do auta wsadzic bo mu siedzenia ubrudze No i rano mowie to mezowi a on .. a taka powazna mina " o kurde o tym nie pomyslalem bede musial jakies reczniki rozlozyc" A ja mu mowie ze przeciez jak mi wody w domu odejda to pozniej juz bedzie spoko. Chodziac mamy znajomego ktory tak bal sie o swoje auto ze wezwal taxowke jak jechali z zona na porodowke
Hehe... Jak moja siostra zaczęła rodzić pierwszą córeczkę, mój szwagier akurat był w delegacji. Zawozili ją moi rodzice do szpitala, to jechała na rozłożonym wielkim worze na śmieci

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A co do snów, to mi się dziś śniło, że się bzykałam z Michaelem Jacksonem ojoj, a jutro "kuchenne rewolucje" strach się bać

A i jeszcze mój śp. pieseczek mi się śnił
Matko jedyna, z Majkelem Dżeksonem?

Mi się też często śnił mój ukochany piesek, jak zmarł trochę to trwało

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej
Ja juz w domciu
Pije wlasnie Cappuccino Karmelowe Mhmmmm.... Pychotka
Wpadlam tylko na chwilke zobaczyc co u was i zmykam ogarnac mieszkanie bo rodzice zaraz przyjada mnie odwiedzic
Bika zrobilas mi smaka na loda i mi sie przypomnialo, ze mam jakies nowe Magnum w lodowce Chyba sie skusze
A no i wklejam zdjecia wczorajszych zakupow
Śliczności

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora