2012-04-18, 19:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez zetuzetia
grr, zamówiłam żele BorntoBio w biobeauty i przy rejestracji nie wpisałam przez przeoczenie numeru domu i mieszkania. Okazało się, że sklep wysłał paczkę z podaną tylko ulicą i moim numerem telefonu.. Ehh, rozumiem, że to była moja pomyłka, ale przecież mogli do mnie zadzwonić (jak to uczynili dzisiaj, żeby poinformować mnie, że paczka wróciła do nich), albo napisać mejla.
w dodatku minęłam się z listonoszem, który miał dla mnie paczkę z helfów, dosłownie o 3minuty 
|
Ja też średnio jestem zadowolona z obsługi w tym sklepie. Żadnych wiadomości o wpłacie, wysyłce. Powiem szczerze, że około dwóch lat temu robiłam tam zakupy i było zupełnie inaczej. Pani nawet zadzwoniła z ankietą i ucięłyśmy sobie bardzo miłą pogawędkę. Po czym dostałam całkiem spory rabat na następne zakupy. Teraz nie wysłali informacji o wysyłce, nie każdy przesiaduje całymi dniami w domu. A kurierzy mają różne pomysły. Listonosz kiedyś zostawił przesyłkę w aptece na osiedlu 
Zazdroszczę Wam, że możecie tyle maseczek używać. Ja tak musiałam ograniczyć ilośc kosmetyków do twarzy, że nawet moja dwie maseczki dr.Hauschka muszą poczekać. Nie mam więc ani maseczki Anuli, jako chyba jedyna na wątku, ani Bielendy. Buuu
|