Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-18, 21:25   #1138
aga89s
Rozeznanie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez effa_j Pokaż wiadomość
widze kolezanka szaleje z zakupami ja juz mam chyba wszystko. Chcialam kupic podklad living nature, ale chyba jeszcze sie wstrzymam. Moze moja skora ma jakiegos focha i dlatego mineraly i bio detox jej nie sluzy, poczekam chwile i zobacze jak sie bedzie zachowywac. W maju mam plan zakupic krem z Gaia i to chyba na tyle zakupow planowanych gorzej z tymi nieplanowanymi
ja też jestem na etapie schodzenia z zapasów, a jak zużyję wszystko do twarzy to też kupię kremik Gaia

Cytat:
Napisane przez kasik71 Pokaż wiadomość
Och, daj znać jaki u Ciebie ta maseczka daje efekt bo ja nie wiem czy wziąć 5 sztuk (bo to przecież tylko 25 gr x 5 co daje 250 gr,) bo na spółkę z synem będziemy używać, a i może nochala małża da się maznąć
z jednej strony maseczka jest bardzo wydajna więc te 250g starczy na długo, z drugiej jest tak dobra że jakby miało jej już nie być to warto mieć zapas
Cytat:
Napisane przez margoltka Pokaż wiadomość
Jestem zmuszona do minimalizmu. Skóra twarzy bardzo nie lubi zbyt wiele dobrego A ja tak chętnie bym testowała i testowała
a ja dążę do minimalizmu mimo że skóra dzielnie znosi moje wybryki i częstą zmianę kosmetyków. ostatnio jakoś nudzi mi się testowanie nowości i mam zamiar zejść do minimum

Cytat:
Napisane przez effa_j Pokaż wiadomość
dziekuje za rade chyba tez zaczne mieszac z olejkiem do mycia twarzy.

Dzisiaj migdalek przeszedl pierwszy test bojowy spisal sie nie najgorzej,mialam dosc stresujacy dzien i biegalam po miescie a dosc cieplo bylo jakies 18 stopni.Nie spocilam sie, ale kolo 18 juz super swiezo nie bylo odnosze wrazenie, ze zapach dosc szybko sie ulatnia Jak na zwykly deo a nie antyperspirat to jest bardzo dobry. Musze przetestowac pozostale 2 zapachy. Z tego co bylo napisane na etykiecie promocyjnej cena niecale 8 zl jest do 25/04.

Zrobilam sobie maseczke algowa, luszczaca sie skora ladnie zeszla i troche zbledla. W sobote ide odebrac maski algowe sztuk 4 : arbuzowa, aloesowa z czerwonym winem oraz kwasem hiauloronowym jedna z kolezanek z watku sie do mnie zglosila i wezmiemy na pol

kusicie tym garnierem, normalnie gdyby to nie Garnier to bym kupiła... ale ich pseudo eko podejście jakoś mnie irytuje

Cytat:
Napisane przez anula_ga Pokaż wiadomość

u mnie efekty były piorunujące już po pierwszym uzyciu.
Bałam sie, ze po kolejnych uzyciach juz ich nie bedzie, ale sa wciąż!
Świetnie oczyszcza, bardzo pomaga mi na naczynka na policzkach i w widoczny sposób zmniejsza pory. Jeśli zmywając ją zrobisz sobie nią peeling to paszcza jak nowa
Maseczka jest wydajna
Anula wielkie dzięki za wynalezienie tak cudnej maseczki

5w1 [SIZE=1]

Żywienie - praca, pasja, całe życie
http://przepisnik-vita.blogspot.com/
aga89s jest offline Zgłoś do moderatora