2012-04-19, 08:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez zetuzetia
mamy dzisiaj z przyjaciółką wieczór z domowym spa, zrobiłyśmy: parówkę z bratkiem, maseczkę Anuli, później cieniutka warstwa oleju z pestek malin i na to maskę algową ze spiruliną Bielendy, jesteśmy piękne  buzia miękka jak marzenie 
|
Cytat:
Napisane przez Korah
Ja tak samo  , siedze własnie z maską hialuronową Bielendy, a pod nią olej z pestek malin 
|
Ale sobie dogadzacie dziewczynki napewno dzis jesteście piękniejsze niż zazwyczaj 
Cytat:
Napisane przez kasik71
dziękuję za wyjaśnienie 
tylko, że to miałoby być dla syna (16 lat i kozi upór) tylko czy on by zniósł ten zapaszek neem, bo z tego co piszecie to neem czyli miodla indyjska to potrafi powalić na kolana zapachem 
|
Moim zdaniem mydełko nie będzie brzydko pachniało - sam olej faktycznie za ładnie nie pachnie ale wszystkie kosmetyki z jego dodatkiem, których uzywałam lub macałam nie miały z zapachem oleju nic wspólnego pachniały bardzo ładnie i zupełnie czym innym. Tak wiec ja bym z mydła nie rezygnowała ze wzgledu na zapach, jesli skład Ci pasuje.
Cytat:
Napisane przez mhm0808
Jakbym o moim czytała 
Ale muszę go pochwalić, grzecznie używa psikadła z Alvy (tego o zapachu pasty do czyszczenia nagrobków
Przy okazji powiem Wam,że szampon LUVOS już po jednym użyciu 
Po 1) samo umycie zrobiło mu fryzurę,jak po wyjściu z salonu... serio  on ma bardzo fajne, ale też trudne do ułożenia włosy (dość sztywne, lubią się na wszystkie świata strony rozczapierzać, mimo,że chodzę go strzyc do dość wypasionego salonu  a po 2) znacznie wydłuża czas świeżości włosów.
|
no i teraz muszę mieć ten szampon!
Mi sie dzisiaj śniło, że byłam na kiludniowym, wyjazdowym szkoleniu w jakims pensjonacie a w sali sąsiadującej z salą wykładową była siedziba helfy i ja za każdym razem spóźniałam sie na zajęcia, bo siedziałam w helfy oglądałam, kupowałam kosmetyki
|
|
|