2012-04-19, 09:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez meeedzik
Czekoladko jeszcze raz dziękuję 
A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować  w razie co Heroine wyciągnie tasaczek więc wiesz  będzie dobrze 
-----
|

Juz przestalam sie martwic Nie wiem jak to mozliwe ale wystarczyla Wasza pomoc i juz wiem ze potrafie a wczesniej sama sobie poradzic nie moglam, jednak w grupie sila! 
Wczoraj ladnie juz mi szlo, dzisiaj tez sie dobrze zapowiada
Tasaczek narazie nie jest potrzebny ale musi byc w gotowosci 
Swoja droga co do wlosow to ja tez bym chetnie wrocila do naturalnego ale boje sie ze bede szara myszka bez wyrazu
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Dzien dobry 
Ja juz w pracy
Ale mnie jakies lenistwo dopada, hmmm pewnie dlatego ze weekend sie zbliza 
|
Jezu nie tylko Ciebie
Ja tez dzisiaj walcze od rana najchetniej z lozka bym nie wychodzila, za oknem masakra nie wplywa to dobrze na psychike 
Mam nadzieje ze sie jakos rozruszamy
Miłego dzionka kochana 
Cytat:
Napisane przez kamilon
Kochana nie "zyjesz nadzieja" tylko PRZYSZLOSCIA!!!! Uda sie 
U mnie poki co cieplo i wiosennie ale tez ma padac 
Poza tym- racja, skoro uwazasz ze jesz za duzo wegli to obcinaj  tylko sniadanie takie syte zjedz no i chociaz troszke wegli (bez nich ciezko myslec  ) a pozniej to juz nie musisz tych wegli wcinac bo po co
|
Ale Ci sie udało ! 
Dobrze to ujelas Trzeba zyc przyszloscia
Chyba tego potrzebowalam
Cytat:
Napisane przez kamilon
|
Opalaj sie stopniowo, czyli nie za czeste i krotkie seanse. Na zawsze wypielegnowana, nawilzona ,wypilingowana i wydepilowana skore.
I nie opalaj twarzy Przykrywaj sobie twarz koszulka i na koniec zdejmuj na kilkadziesiat sekund zeby troszeczke zarumienic buzke ale bardzo delikantnie No i mozesz sobie kupic betakaroten w tabletkach zaczac brac i pod dwoch tygodniach dopiero pojsc do solarium. B-karoten Ci pieknie wspomoze i zakonserwuje opalenizne.
Wybieraj ten ktory ma najwieksza dawke B-karotenu z kapsulce, najlepiej jak ma 10
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
Ja uciekam do pracy chociaz wszytsko bym dala zeby nie isc
Milego dnia kochane
|
|
|