Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-19, 09:20   #966
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować w razie co Heroine wyciągnie tasaczek więc wiesz będzie dobrze

-----

Juz przestalam sie martwic Nie wiem jak to mozliwe ale wystarczyla Wasza pomoc i juz wiem ze potrafie a wczesniej sama sobie poradzic nie moglam, jednak w grupie sila!
Wczoraj ladnie juz mi szlo, dzisiaj tez sie dobrze zapowiada

Tasaczek narazie nie jest potrzebny ale musi byc w gotowosci

Swoja droga co do wlosow to ja tez bym chetnie wrocila do naturalnego ale boje sie ze bede szara myszka bez wyrazu

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja juz w pracy

Ale mnie jakies lenistwo dopada, hmmm pewnie dlatego ze weekend sie zbliza
Jezu nie tylko Ciebie
Ja tez dzisiaj walcze od rana najchetniej z lozka bym nie wychodzila, za oknem masakra nie wplywa to dobrze na psychike
Mam nadzieje ze sie jakos rozruszamy
Miłego dzionka kochana
Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Kochana nie "zyjesz nadzieja" tylko PRZYSZLOSCIA!!!! Uda sie
U mnie poki co cieplo i wiosennie ale tez ma padac
Poza tym- racja, skoro uwazasz ze jesz za duzo wegli to obcinaj tylko sniadanie takie syte zjedz no i chociaz troszke wegli (bez nich ciezko myslec ) a pozniej to juz nie musisz tych wegli wcinac bo po co

Ale Ci sie udało !
Dobrze to ujelas Trzeba zyc przyszloscia
Chyba tego potrzebowalam

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

A poza tym, dziewczyny chodzicie na solarium? Bo od maja chce zaczac sie opalac, zeby nie wygladac jak biala dupa. Bo tak wygladam. serio. I jak to zrobic zeby zalapac opalenizne , utrzymac ja i przy okazji nie miec suchej skory i zmarszczek?
Opalaj sie stopniowo, czyli nie za czeste i krotkie seanse. Na zawsze wypielegnowana, nawilzona ,wypilingowana i wydepilowana skore.
I nie opalaj twarzy Przykrywaj sobie twarz koszulka i na koniec zdejmuj na kilkadziesiat sekund zeby troszeczke zarumienic buzke ale bardzo delikantnie No i mozesz sobie kupic betakaroten w tabletkach zaczac brac i pod dwoch tygodniach dopiero pojsc do solarium. B-karoten Ci pieknie wspomoze i zakonserwuje opalenizne.
Wybieraj ten ktory ma najwieksza dawke B-karotenu z kapsulce, najlepiej jak ma 10

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja uciekam do pracy chociaz wszytsko bym dala zeby nie isc

Milego dnia kochane
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora