2012-04-19, 11:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Sweet nie musisz mieć książeczki sanepidowskiej, bo to tylko przy spożywce choć z doświadczenia wiem, że książeczka to pic na wode i mało kto ją robi i ma.Ona jest ważna tylko kiedy PIP czy Sanepid wparuje i TY w tym dniu będziesz w pracy, a Pip i sanepid nie przychodzi w porach wieczornych  i popytaj o wykładanie towaru są sklepy które robią to nawet w porach wieczornych, albo właśnie przyjmują tylko na 4h-6h. Fajna sprawą są też promocje w sklepie, ale to na dłuższy czas pracy, natomiast myślę że gdybyś np załatwiła sobie od czasu do czasu kogoś dla Igorka np w sobotę to nie powinno być problemu.
|
weekend bylby idealny albo ew. popoludnia 
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
|
dziekuje juz wlasnie cos znalazlam dzieki tobie 
Cytat:
Napisane przez Kajool
sweet a ty tylko wysylasz swoje cv?? bo moze bys po prostu pochodzila po miescie, popytala. to ponoc najlepsza forma szukania pracy.teraz tez bedzie sezon letni, wiec i pracy wiecej. nie wiem kim jestes z wyksztalcenia, pisalas tylko, ze masz wyzsze wiec ciezko cos radzic.
|
heh nie mam mozliwosci wyjscia no chybaze z Igorem autobusem 
odkad babka kazala sie wyprowadzic nie chce zostac z Igim nawet zebym zeszla do zabki co jest po nami po chleb 
Cytat:
Napisane przez Lili 83
podpisuję się pod tym co dziewczyny napisały. Radek ma 8,5 miesiąca i dopiero teraz próbuje raczkować. Najpierw było pełzanie, raczki do tyłu a teraz po troszkę do przodu.
To zrób 
koszt jest koło 60zł. Masz na całe życie, nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać.
|
jestem spokojniejsza.........
porozmawiam z mezem czy bedziemy miec kase na te ksiazeczke i zrobie 
Cytat:
Napisane przez brumek
Olej! CIocia bzdury gada, aż szkoda słuchać  Dzieci z reguły pełzają, zanim zaczną raczkować. A nawet jak nie zaczną, to i tak tragedii nie ma.
|
no jak brumek tak rzecze to tak byc musi
|
|
|