Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez Efijy
No to super  że Twoja mała królewna rośnie no i ze nie masz problemów z karmieniem ponoć przecież mleko mamy najlepsze a jak tam w nocy z karmieniem jeśli można zapytać czysto musisz wstawać ?
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------
Ja myślałam że to ja wstaję często w nocy ale z tego co piszesz to u mnie nie jest tak źle. Ja pocieszam się że to taki mały trening przed tym jak mały się urodzi 
|
co 3 h no i czasem zaśnie po 20min już a czasem je dłużej i wierci się zanim zaśnie
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Efijy
No to super  że Twoja mała królewna rośnie no i ze nie masz problemów z karmieniem ponoć przecież mleko mamy najlepsze a jak tam w nocy z karmieniem jeśli można zapytać czysto musisz wstawać ?
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------
Ja myślałam że to ja wstaję często w nocy ale z tego co piszesz to u mnie nie jest tak źle. J a pocieszam się że to taki mały trening przed tym jak mały się urodzi 
|
wstawanie do karmienia to pryszcz z tym co było wcześniej, jak spać nie umiałam albo na siku wstawałam
|