Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 12:17   #1418
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Desia, ja tez sie zapieralam jak osiol ze dziecko spac ze mna w lozku nie bedzie - a spimy razem na sofie w salonie tak mi jest wygodniej ... raz ze lozeczko mam jakby nad glowa od sofy wiec niewygodnie ciagle sie podnosic do niej, a dwa jak sie budzi w nocy to nie musze wstawac w ten sposob jakos sie wysypiam po trochu ... maz spi w sypialni i tak zostanie poki mala nie bedzie przesypiala nocek, a na jesien/zime pewnie przeniesiemy ja do jej pokoju, ale to sie jeszcze zobaczy oczywiscie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Pewnie była o tym mowa nie raz!
Budzicie swoje dzieci do karmienia? Bo moja Andusia tak słodko śpi a właśnie jest godzina posiłku...i nie wiem właściwie co robić. W jednych poradnikach pisze budzić, w innych żeby karmić jak dziecko chce...
ja nie budze - jak spi smacznie to znaczy ze nie jest glodna, jak zglodnieje to sie obudzi i da znac o swojej potrzebie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora