Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-20, 13:38   #4351
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a ja jakbym mogla to ciagle bym chodzila w sukienkach i spodnicach
Spódnice i sukienki bardzo lubię, szczególnie w lato

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane dziekuje w imieniu Gabrysi diabelek spal do 9 ja objechalam i ledwo zyje ale wartalo przenosze sie na nfz doktorka super owszem nie badala mnie bo 3 tyg temu mialam badanie a ze nie mam nadzerek ani nic to stwierdzila ze nie widzi sensu, oytala sie czy nie mam plamien czy sie dobrze czuje itp i czy juz ma mi wypisac l4 ale umowilysmy sie ze od przyszlego miesiaca bo wtdey wpracam do pracy, dala mi skierowanie na wszytskie badania wiec jestem szczesliwa i w czwartek mam uniej usg bo ona w czwartki robi w szpitalu we wtorek mam niby wizyte prywatnie ale sie zasanawiam czy jest sens isc i tracic kase
To dobrze, że doktorka super

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
aaaaaa i jeszcze rozmawaialm z nia o terminie porodu bo tamten lekarz wedlug usg wyliczyl mi na 14 list a z okresu jakos wychodzi mi 7 i zglupialam porobila jakies tam obliczenia i powiedziala ze na pewno przed 10 zrobi taaak zebym urodzila jesli bedzie wporzadku a w cczwartek ma mi dokladnie podac jak wedlug usg i poktryc to z wyliczeniami ehhhhh ale namieszlam

powiem wam ze nogi mi odpadaja taaak sie olatalam jeszcze bylam w us i na szmatkach dla mojej ksiezniczki
A te terminy to masz wyliczone wg OM czy wg USG?

Kupiłaś coś dla Gabrysi?
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora