Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-20, 13:54   #285
kefii
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Mierzy się w tych miejscach , ustach, pochwie lub odbycie dlatego, że termometr musi mieć styczność ze śluzówką , a tam tylko ma
Mój TŻ nauczyła się w poradni małżeńskiej przed ślubem jak chodziliśmy i stwierdził, że ta metoda nie jest wcale taka zła , ale jak ma się unormowane życie i zadawał nawet pytania wykładowcy

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Keffi ja też sprzątam, lodówkę myję właśnie i wyłączyłam światło w lodówce oczywiście i nie wiem jak go teraz włączyć zaczekam na TŻ
hihi ładnie
ja tez stwierdzam ze ta metoda nie jest zla a nawte dobra
tylko teraz cos mi sie plata

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki
Musze Was prosic o porade bo sama niewiem co myslec.
Planowany okres mialam dostac wczoraj gora dzisiaj. W ta srode zobaczylam rozowa kropke na wkladce wielkosci 10gr,brzuch lekko zaczol bolec,zaparcia mi ustaly (zawsze mam je przed okresem) zalozylam wiec podpaske myslac ze okres przyszedl za wczesnie o ok3 dni,ale mowie no trudno.I na tej podpasce mialam bardzo male plamki i na papierze.Wieczorem w srode plamienia ustaly.Do dzisiaj nie mam okresu mam lekkie skurcze w dole brzucha i bola (szczypia) mnie sutki. Te skurcze nie trwaja non stop. Niewiem juz co mam robic, niewiem czy to byl okres czy co? A i dodam ze mam przezroczysty sluz bo wczesniej mialam sucho "tam"/
ja tez nie hcce cie nakrecac ale zrób test i mocno trzymam kciuki

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora