2012-04-20, 13:54
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
Napisane przez Promykas
Mierzy się w tych miejscach , ustach, pochwie lub odbycie dlatego, że termometr musi mieć styczność ze śluzówką , a tam tylko ma 
Mój TŻ nauczyła się w poradni małżeńskiej przed ślubem jak chodziliśmy i stwierdził, że ta metoda nie jest wcale taka zła , ale jak ma się unormowane życie i zadawał nawet pytania wykładowcy 
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------
Keffi ja też sprzątam, lodówkę myję właśnie i wyłączyłam światło w lodówce oczywiście i nie wiem jak go teraz włączyć  zaczekam na TŻ 
|
hihi ładnie
ja tez stwierdzam ze ta metoda nie jest zla a nawte dobra
tylko teraz cos mi sie plata
Cytat:
Napisane przez Malinka0907
Czesc Dziewczynki 
Musze Was prosic o porade bo sama niewiem co myslec. 
Planowany okres mialam dostac wczoraj gora dzisiaj. W ta srode zobaczylam rozowa kropke na wkladce wielkosci 10gr,brzuch lekko zaczol bolec,zaparcia mi ustaly (zawsze mam je przed okresem) zalozylam wiec podpaske myslac ze okres przyszedl za wczesnie o ok3 dni,ale mowie no trudno.I na tej podpasce mialam bardzo male plamki i na papierze.Wieczorem w srode plamienia ustaly.Do dzisiaj nie mam okresu  mam lekkie skurcze w dole brzucha i bola (szczypia) mnie sutki. Te skurcze nie trwaja non stop. Niewiem juz co mam robic, niewiem czy to byl okres czy co? A i dodam ze mam przezroczysty sluz bo wczesniej mialam sucho "tam"/
|
ja tez nie hcce cie nakrecac ale zrób test i mocno trzymam kciuki
|
|
|