2012-04-20, 13:59
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja metamorfoza - doradźcie .
Cytat:
Napisane przez marlena1000
Cześć. Ja to bym tak jak reszta dziewczyn nie zmieniła nic,tylko nieco upiększyła twoje zalety  . Włosy masz ładne,brązowe i nic z nimi nie rób,nie farbuj ich na czarno,masz 14 lat,tylko byś się postarzyła  . Jesteś młodą dziewczyną i niech naturalność będzie twoim plusem. Włosy noś rozpuszczone,chłopcy bardzo lubią długie,błyszczące i rozpuszczone włosy. Upinaj je w kucyka czy koka,odsłonisz i wysmuklisz szyję,do tego długie kolczyki. Oczy masz z tego co widzę brązowe to pasują do ciebie fioletowe cienie,turkusowe (super podkreślają głębię brązowych oczu,sprawiają że nabierają blasku),zielenie. Zbliża się lato to nie używaj żadnych podkładów tylko kremy nawilżające,zamiast podkładu kup sobie krem tonujący,ładnie wyrówna koloryt skóry. Usta maluj błyszczykami w tonacji jasnoróżowej,malinowej,sz minki zostaw w spokoju,przyjdzie na nie czas 
|
No to tak : dzięki wam dziewczyny, Na zdj, widac że mam brązowe ale mam niebiesko-szare. Kok, czy kucyk mi nie pasuje, ponieważ wyglądam jak chłopak... ;/ Jest problem dokładnie jaki krem tonujący mg kupić.. nie jestem zbytnio obeznana w takie tematy. Podkłady kiedys używałam, ale od stycznia nie używam . A, jestem płaska - może dlatego żaden się nie ogląda za mną. A względem charakteru, to jestem chamska, nerwowa, czasem miła - ale podkreślam CZASEM. Nie wiem jak mam zagadać do chłopaka , jak mu się przypodobać no i nie wiem o czym z chłopakiem rozmawiać .. .to jest najważniejsze. Dzięki za komplementy, ale proszę o dalsze komentarze. Dziękuję i pozdrawiam - Elwira 
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------
A tak wgl. to jakie się mogę ubierać ? Jestem płaska i strasznie chuda - tyję ae nie widać tego po mnie . A i jeżeli chodzi o włosy to mam takie.. piórkowate i nie wiem co zrobić, by były piękniejsze ..
|
|
|