Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-20, 16:16   #1639
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
hiphip HURA! Mega gratulacje czekamy na Was

To chyba zależy od położnej. U mnie była ok. 40 min, wypełniła jakieś papiery, obejrzała małą, pokazała jak dobrze czyścić pępek, obejrzała jej dupkę, zajrzała w buzię i poodpowiadała na moje pytania - miałam całą listę dała numer telefonu i powiedziała, że jakbym chciała żeby jeszcze przyszła to wystarczy zadzwonić wiem, że niektórym jeszcze pokazują jak kąpać itp. to chyba sama prosisz jak czegoś nie umiesz zrobić. A kiedy do Ciebie przyjdzie?
Cieszę się, że już jesteście w domku fajne przywitanie mąż zrobił ja też miałam fajne z kwiatami, miło było a co do jedzonka to Kaja jeszcze jest malutka, ale z każdym dniem będzie ssała dłużej jak jej potrzeby się rozkręcą. Będzie dobrze

Oj... Ale może coś pójdzie jeszcze z zaskoczenia

Dzień dobry!
Ale boli mnie głowa pogoda w kratkę, było pięknie a teraz burza. Też zastanawiam się nad piciem jednej kawy dziennie... W ciąży piłam, a od kiedy urodziłam to tylko Inka z mlekiem.
Dziś już z jedzeniem chyba lepiej, bo od 9.00 Laura co godzinę chce do cycusia i ładnie ssie, ale oczywiście po niedługim czasie zasypia. Potem odciągam i zbieram tak po 50ml, w których rozpuszczam ten proszek na jelita (kupy ciągle brak ) i jak tylko się przebudza to daję jej, bo z butli to wytrąbi szybko. Żeby mi przybrała na wadze
Moze brac mnie z zaskoczenia, wszystko jedno, byle wreszcie bralo

Fajnie ze troszke lepiej z jedzeniem

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora