2012-04-21, 09:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez mag_99
tylko na buzi, na czole takie mniejsze kropki i ich jest dużo i na policzku 3 czerwone większe, zdjęcie może jutro mi się uda przy świetle dziennym bo tera to i tak nie wyjdzie ;/
no właśnie czytałam to i moim zdaniem to jest trądzik a nie skaza, bo jak byliśmy na dworze to w ogóle nie było tego widać, a jak wchodzimy do pomieszczeń to się pojawia
a w ogóle niestety ale muszę zacząć dokarmiać mm, Filip znowu nic nie przybrał  więc albo mam za mało pokarmu, albo on się rozleniwił i nie ssie  bardzo mi smutno i źle z tego powodu...
|
No to pewnie trądzik nas od drugiej doby męczy co jakiś czas rumień niemowlęcy, ale w przeciągu kilku godzin znika lub pojawia się w innym miejscu. Zazwyczaj w wyniku dotknięcia do czegoś nie upranego w dzieciowym płynie taka reakcja. Teraz to i tak już łagodnie jedna lub kilka plamek max, ale jak zobaczyłam cały wysyp w szpitalu jeszcze to byłam przerażona, więc wiem jak musiało to Cię zmartwić. Wstawię w załączniku jak Laura wyglądała.
Ja pewnie też będę musiała mm dokarmiać... Mieliśmy ciężką noc myślę, że mała się nie najada 
Obudziła się o 23.30 zmiana pampka, jedzenie i o 24.00 już spała przy piersi a odłożona do łóżeczka oczywiście sobie leżała i coś marudziła, znów przystawiłam 3 min i śpi, więc bez sensu... Odłożyliśmy i do 1.30 nie spała. Potem pobudka 3.30 podobny schemat i do prawie 5.00 nie spała. Kolejna pobudka 6.30 i to samo wzięłam do łóżka, dałam jeść na leżąco... 5 zassań i zasnęła na ponad godzinę, a ja razem z nią, bo już nie miałam siły.
Cytat:
Napisane przez cziqua
a moje dziecię zrobiło kupę wczoraj  i dzisiaj rano  i za każdym razem fontanna z siusiaka  tż w jakim szoku  ogólnie nie jest źle mały ssie tylko strasznie łapczywie i zajmuje mu najedzenie się ok 15 min ale ładnie odbija . mnie w szpitalu wyskoczyły potówki dosłownie wszędzie i wyglądam jak trendowata  i jak swędzi  nogi dalej mam opuchnięte mam nadzieję ze to niedługo zejdzie  a w załączniku uśmiech dla wizażowych cioc 
|
Śliczny jest i podobny do Ciebie!
Cytat:
Napisane przez desia888
Dzien Dobry!
Ja nadal z brzuchem   
Pomalu mam naprawde dosyc
Tak liczylam na ta noc
Pogoda do d...y, glowa mnie boli, chyba bedzie dzisiaj ciezki dzien 
|
Desia jeszcze troszkę a w nagrodę będzie cudowna dziewczynka
mnie wczoraj bolała strasznie głowa... Ale dziś w Warszawie piękna pogoda.
Alamig za Ciebie też trzymam kciuki no i za Kulkaaga i Flower 
Cytat:
Napisane przez lena_mi
Dziewczyny, czy Wasze pępki też są takie jakby rozciągnięte, bo mój jest  W ogóle cała skóra brzucha jest wiotka;/ No ale mam nadzieję, że się ściągnie ta skóra.
|
Ja 4,5 tygodnia po porodzie, a pępek to mega dziura... O brzuchu nie wspominam, bo mam 103cm w obwodzie 
Dzień dobry 
jak już pisałam wyżej ciężka noc za mną, choć nie było aż tak tragicznie, bo mała nam nie wyła w niebogłosy, ale z tym jedzeniem to słabo
Za godzinkę jak się ogarnę to śmigamy na spacerek 
Miłego dnia mamuśki i brzuchatki nasze kochane 
A i lecę na mejla skoro są nowości
Edytowane przez evvcia_
Czas edycji: 2012-04-21 o 09:51
Powód: zapomniałam dodać fotki - skleroza ;)
|
|
|