2012-04-21, 10:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek
Zjawisko całkowicie mi nieznane, jestem zielona z zazdrości!  Skąd to się biorą takie spokojne dzieci??? Ale masz fajnie!  Nasza pediatra i moja gin to się śmiały, że dziwią się, że zdecydowaliśmy się na drugie dziecko!  To ja też poproszę takie jedno! 
|
nie oddam to moje najpierw zwalali winę na to że jest wcześniakiem, potem że ma żółtaczkę, a teraz ciekawe na co zwalą - a on po prostu taki jest...cichutki <odpukać> tylko jak jest głodny albo ma mokro jak krzyknie to aż włosy stają dęba... ma głos ta dziecina
Cytat:
Perse pozdrowiona i wyściskana już wczoraj!  Jak tylko będzie coś wiedziała, to powiedziała,że się odezwie do nas na forum. Kazała Was również pozdrowić i uściskać! 
|
to dobrze, że uściskana. Fajnie że macie kontakt, oby spełniło jej się marzenie
Cytat:
.
Kapukat - jestem w szoku.. jak niby lekarz ma coś stwierdzić, jak nie zrobi USG...nie rozumiem tego... przecież nie prześwietli dziecka oczami...
|
ja też, bym bardziej, że tutaj prywatnie też za bardzo nie ma gdzie zrobić - trzeba by jechać do Dublina....
za to szczepionki wszystkie są 6 w 1 za darmo
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
Hej dziewczyny!!
Ja jak zwykle witam się z kubkiem kawy, ale zaraz idę jeszcze poleżeć- niech się mała wyszaleje. I już chyba nie będę pisać o córeczce -mała. Mój M. zdecydował się na imię. Będzie Hanna. 
..
|
brawa! imię śliczne, teraz tylko czekać na właścicielkę
dziewczyny ja wiem, że to pytanie wyda się głupie, ale jeśli w książeczce szczepień mam szczepienie kolejne - 2 miesiąc - to znaczy że dziecko ma mieć skończone dwa miesiące czy zaczęte?
|
|
|