Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-21, 10:20   #422
kapukat
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Zjawisko całkowicie mi nieznane, jestem zielona z zazdrości! Skąd to się biorą takie spokojne dzieci??? Ale masz fajnie! Nasza pediatra i moja gin to się śmiały, że dziwią się, że zdecydowaliśmy się na drugie dziecko! To ja też poproszę takie jedno!
nie oddam to moje najpierw zwalali winę na to że jest wcześniakiem, potem że ma żółtaczkę, a teraz ciekawe na co zwalą - a on po prostu taki jest...cichutki <odpukać> tylko jak jest głodny albo ma mokro jak krzyknie to aż włosy stają dęba... ma głos ta dziecina

Cytat:
Perse pozdrowiona i wyściskana już wczoraj! Jak tylko będzie coś wiedziała, to powiedziała,że się odezwie do nas na forum. Kazała Was również pozdrowić i uściskać!
to dobrze, że uściskana. Fajnie że macie kontakt, oby spełniło jej się marzenie

Cytat:
.
Kapukat - jestem w szoku.. jak niby lekarz ma coś stwierdzić, jak nie zrobi USG...nie rozumiem tego... przecież nie prześwietli dziecka oczami...
ja też, bym bardziej, że tutaj prywatnie też za bardzo nie ma gdzie zrobić - trzeba by jechać do Dublina....

za to szczepionki wszystkie są 6 w 1 za darmo

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!
Ja jak zwykle witam się z kubkiem kawy, ale zaraz idę jeszcze poleżeć- niech się mała wyszaleje. I już chyba nie będę pisać o córeczce -mała. Mój M. zdecydował się na imię. Będzie Hanna.
..
brawa! imię śliczne, teraz tylko czekać na właścicielkę

dziewczyny ja wiem, że to pytanie wyda się głupie, ale jeśli w książeczce szczepień mam szczepienie kolejne - 2 miesiąc - to znaczy że dziecko ma mieć skończone dwa miesiące czy zaczęte?
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora