2012-04-21, 12:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez kism
Tak, tak, właśnie o te  Całość tego podpisanego "przydatne linki".
Gabi, co Ty na to? Może anulka na tą część przejmie opiekę na tymi linkami i zrobi tym samym więcej miejsca w pierwszym poście. Potem do następnej części ktokolwiek będzie ją zaczynał, to równie dobrze może skopiować z pierwszego, jak i z drugiego posta.
|
Ja się zgadzam na wszystko 
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Hej
Od znajomych wróciliśmy o 2 w nocy, imprezka udana
Też mam kontakt z Perse i wiem że ma różne nastroje (wzloty i upadki) takie zachowania są normalne dla AM. To nie jest objaw siły bo w obliczu takiej tragedii żadna z nas nie byłaby silna, uwierzcie mi. Pisanie że Perse jest silną kobietą wcale jej nie pomaga, jej zawalił się cały świat i takie teksty ma w dupie bo wolałaby mieć dziecko. Długo udzielałam się na tym forum i wiem że AM mają zupełnie inny tok myślenia i podchodzą do pewnych kwestii inaczej.
|
Dokładnie. Od początku, jak ktoś pisał "jesteś silna", "zazdroszczę siły", to sobie myślałam, ale głupoty Przepraszam, ale w takich sytuacjach zdania typu "będzie dobrze", czy właśnie "jesteś taka silna" nie mają żadnego odniesienia, bo życie nie ma żadnego sensu, a wygadanie się jest rzeczą naturalną, która nie wynika wcale z siły. Jeden się zamyka w sobie, a drugi mówi. I najważniejsze jest słuchać, nie oceniać, nie doradzać...
Ja tak z własnego doświadczenia piszę, innego niż doświadczenie Perse, czy Dasti, ale dla mnie również tragiczne
|
|
|