|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Dzień dobry
Doczytałam i jestem 
moniczka1302 moja kuchnia nie jest biała. Na zdjęciu może tak wyszła. Ja mam modrzew biały, ale biały tylko z nazwy
Mam spirytus jeszcze sprzed ciąży kiedy robiłam nalewki. Byliśmy raz w Cieszynie i poszliśmy do Czech po spirytus bo miałam super przepis na nalewkę. W sumie nalewki zrobiłam dwie i więcej mi się nie chciało i zostal mi litr
Nie wracaj do palenia bo 
Poproszę o przepis na bułeczki z kruszonką 
begie13 kocyk ładny? Naprawdę? Im dłużej na niego patrzę, tym mi się brzydszy wydaje.
Ja też nie lubię prac w ogródku i dlatego nie mam ogródka 
kism duży chłopak 
aga_bre Scheridans i Baileys mniam. Ale jakoś nie mam na to teraz smaku.
mala77 dzięki za ostrzeżenie 
pola_m „zooooostańmy razem, zooooostańmy razem
ja i tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy” ale się ubawiłam Do mnie też wczoraj jakaś nawiedzona baba dzwoniła. O 19,45 !!
diablica071086 ja jestem w 33tyg i też ma 12kg na plusie i nic lekarz nie mówił że za dużo przytyłam no to jem dalej
izotropia i gratuluję syna 
anulka4771 dostałaś zwrot z podatku z Pita rocznego czy z remontu?? my czekamy na zwrot podatku z remontu
Wy tu o tym byku i byku a ja chcę bliźniaka i nie mogę urodzić wcześniej niż 22maja 
Co do prasowania to ja nie wyobrażam sobie nie prasować. Prasować muszę choć nienawidzę 
Zjedliśmy wczoraj ten tort szwarcwaldzki polecam, bo pyszny a był to eksperyment na szczęście udany
Dziś jedziemy na urodziny do chrzestnej tża, a nie mamy jeszcze prezentu. Pomysłów brak
|