Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-21, 13:02   #441
kism
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Co do Perse to rozumiem, że dziewczyny które piszą "jesteś silna", chciały po prostu ją jakimś dobrym słowem wesprzeć, nic innego... Nie od dziś wiadomo, że komuś kto czegoś takiego nie przeżył trudno sobie taką sytuację wybrazić i znaleźć odpowiednie słowa...

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 7 rano obudził mnie ból brzucha taki jak na @ tylko że ciągły a nie w formie skurczów i już miałam nadzieję że może coś się zaczyna (po wczorajszym intensywnym dniu), ale zasnęłam i obudziłam się bez bólu
Wszystko przed Tobą

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
to chyba zależy od przychodni, jaki mają system i jakimi szczepieniami dysponują Pewnie, że jak dadzą od razu w przychodni, to jest najlepiej
Właśnie! Dlatego warto wcześniej się w tym zorientować.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam na wszystko
anulka, to do dzieła

A jeszcze taki mały dreszczyk od siebie dołożę
Zapomniałam Wam wcześniej wspomnieć, że odstawienie Fenka było już wczoraj zauważalne Skurczy duuużo więcej niż wcześniej, choć nic z takich regularnych czasowo jeszcze, ale zaczynam powolutku wierzyć w ten niedługi poród u mnie

Edytowane przez kism
Czas edycji: 2012-04-21 o 13:12
kism jest offline Zgłoś do moderatora