2012-04-21, 21:59
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez trellemorele
|
O, jejuniu Ale... jak?!
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
razem z tym naderwanym :P hehehe A tak poważnie to sa w zasadzie tylko dość długie już. Poza tym reszty można by się czepić..
|
Mgiełcia, weź Ty się czep... nie wiem... tramwaja, jak nie masz czego ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Laindise
Tak!
Lubisz Muminki  ?
|
Eee... No... Szczerze, to już ledwo pamiętam, że taka bajka była Ale nigdy jakoś nie szalałam za nimi ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pytałam, bo chciałam się upewnić, czy Cię dobrze wynalazłam na fejsbuniu 
Cytat:
Napisane przez trellemorele
Dlaczego nie możesz ciepłych okładów? Ja to jeszczę robię sobie okład z gorących kamieni wulkanicznych do masażu ale pewnie takowych nie masz..
Może skocz do lekarza? Ja jesienią brałam antybiotyk bo już chcieli mi robić punkcję. 
Ja chyba nigdy się nie wymotorzę do końca. 
Jeszcze 11 miesięcy i 6 dni dzieli mnie od zdania na pj kat A  i B (o ile nie zmienią przepisów). Chcę już moooooootocykl-quadem też nie pogardzę. 
|
Bo mi okulistka powiedziała, że mam w lewym oku tykającą bombę, która w każdej chwili może wybuchnąć i mam nie grzebać przy nim niczym przegrzewającym 
Na razie mi te zatoki dokuczają drugi dzień, ale jak mi nie przejdzie do poniedziałku, to idę do lekarza.
Widzę, że zapalony z Ciebie miłośnik motorów Super, fajnie, jak ktoś ma jakąś pasję Tylko uważaj tam na siebie 
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Gorzkie paluszki mnie nie ruszają. Siedzę przy komputerze w rękawiczkach 
Znaczy, nakładałam oliwkę, żeby nawilżyć ręce i tak siedzę w rękawiczkach
Słucham Ciebie, Słońce Ty moje 
|
O, też dobry patent 
Bo... ten kolorowy zestaw CC... czy będziesz jakoś na dniach w TK Maxx? Bo bym Cię poprosiła o kupienie go
|
|
|