Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-22, 12:20   #1489
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Wszystkie są naturalne, ale niektóre zawierają po prostu dodatki śmieciowe pod postacią pojedyńczych substancji. Nie ma co się obawiać w każdym razie, że kupujesz bezwartościową zbitkę szkodliwej chemii. Na pewno tych dodatków nie zawiera maska ghassoul, niebieska i diamentowa.

Ja jeszcze nie wiem, którą polecam, hialuronowa jest na pewno godna uwagi. Ostatnio ją testowałam i wypadła całkiem nieźle w stosunku do innych, także do diamentowej. Niedługo będę testować tą z placentą roślinną, na pewno dam znać
Co do Ghassoul, to osobiście uważam, że jest jedną z gorszych masek Bielendy, zła nie jest, ale glinkę to ja jednak wolę nakładać oddzielnie czystą i jest 100 razy lepszy efekt.
Cytat:
Napisane przez jp91 Pokaż wiadomość
P4w - maska cytrusowa jest warta uwagi, moja ulubiona.
dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
No to już trzeba rozruszać tamten wątek, chociaż z własnego doświadczenia wiem, że trudno rozdzielać te wszystkie informacje....na przeciwzmarszczkowe i inne
Dla mnie 100% pielęgnacji to pielęgnacja przeciwzmarczkowa
Ale udzielam się też w dziecięcej (Milena) i może powinnam w przeciwtrądzikowej (Joachim)
Co za szerokie spektrum,nie?

A propos przeciwtrądzikowej: mam maskę Anuli ( Mel dzięki raz jeszcze przetestowałam na własnej skórze przed chwilą - po peelingu enzymatycznym Phenome Ściąga twarz hardkorowo, ale zmywa się dobrze i nie podrażnia. Spektakularnych efektów nie zaobserwowałam, ale umówmy się - nie jestem targetem wieczorem pomęczę syneczka

Jeszcze jeden pean na temat Oleju Wspaniałego: zaobserwowałam, że nieco zbladła mi blizna po usunięciu tarczycy Blizna z 2000 roku, o którą nigdy jakoś specjalnie nie dbałam, żeby zniknęła - więc jestem pod wrażeniem
hehe, ja jeszcze ostatnio zaangażowałam się w środki czystości - dzięki za polecenie kilku firm
ostatnio wszystkim!!! rozgłaszam jakie to cudowne środki (po kilku tygodniach używania nowych preparatów nie mogłam umyć okien normalnym płynem bo mi za bardzo śmierdział a przecież nie wyrzucę - tylko to co mi się kończy kupuję już właściwych firm), a płyn z kwasem winogronowym Frosh jest po prostu cudowny ja używam do wszystkiego nie tylko do kabiny jakie jest jego przeznaczenie

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora