Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 12:50   #166
sosha
BAN stały

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Winnie the Pooh no zaczynają się poddawać ale u mnie też mozolnie idzie - 4mc diety i 5-6cm w udzie? to nie jest powalający wynik ale cóż do lata jeszcze mam trochę czasu, także liczę że w końcu zobaczę te wymarzone 52cm nikt nikogo z cuksami nie kusi ale idziesz jak burza! pięknie trzymasz się diety i ćwiczeń także jestem pewna że jesteś na tyle silna żeby po kawałku ciasta czy czekolady powiedzieć po prostu "dziękuję" a to cię wzmocni i da kolejnego kopa na kolejne tygodnie diety - nawet nie wiesz jak jestem z siebie dumna jak po spróbowaniu czegoś dobrego jestem w stanie zakończyć na tym jednym małym kawałku! Ostatnio TŻ przytargał grubo ciachane crunchipsy cebula/ser [moje ulubione ] zjadł ponad pół paczki - ja nie ruszyłam ani jednego, a później mówie sobie aaa zjem 1 na smaczek - i uwaga! uwaga! zjadłam tylko 1 średniego chipsa Ot co! mimo że przed dietą wciągalam dużą pakę 225g sama!! oo zgrozo!

feciuch a dziękuję, dziękuję zawsze myślałam że guru może być jedna osoba, ale skory ty masz już kolejne to widać że źle myślałam poza tym patrzcie kto to mówi? kolejna chudzinka!!! więc pytanie jaka jest twoja tajemnica? :P

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
OOO miło to słyszeć tak pierwszy raz jedziemy z mężem na wakacje do Turcji juz sie strasznie nie mogę doczekać dlatego chce schudnąć do 6 czerwca żeby ładnie wyglądać na plaży a Ty masz rodzinę w Turcji???
Nie byłam nigdy w side, ale kto wie może się niebawem wybiorę Mój TŻ jest Turaskiem, mieszkamy sobie razem tu w Polsce [oby jak najkrócej w sensie że w Polsce] a na wakacje jeździmy do jego rodziców w odwiedziny!
Koniecznie zdaj relację z wyjazdu i pochwal się jakimiś zdjęciami!! Nie ma chyba lepszego motywatora niż bikini i plaża

Edytowane przez sosha
Czas edycji: 2012-04-22 o 12:47
sosha jest offline Zgłoś do moderatora