2012-04-23, 10:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nic nie czuję masturbacji.
Cytat:
Napisane przez wirunga
Od lat próbuje poznać własne ciało i nauczyć sie dawac sobie przyjemnosc, o ktorej tyle sie mowi, czyta ... fantazjuje. Jestem dziewica, nigdy nie mialam chlopaka ale mam dosc chyba spora świadomość i wiedze na temat seksualności na tyle na ile mozna taka zdobyc bez partnera. Czytam erotykę, czasami obejrzę jakis pikantnijszy film - mam bujna wyobraźnie i nie mam problemu z erotycznymi fantazjami. Próbowałam wielokrotnie masturbacji łechtaczki, pochwy również przy pomocy wibratora - nawet analnej masturbacji - ale nigdy nie tylko nie doszłam do orgazmu, ale nawet nie poczułam specjalnej rozkoszy, duzej przyjemności. Jedyny objaw mojego podniecenia to, to ze staję się mokra ale nic wlasciwie wiecej. Nie odczuwam ani bólu ani w sumie przyjemności.
Wiem, że sa kobiety, które nigdy nie osiągnęły orgazmu - i moze ja sie do takich niestety zaliczam. Tylko ze ja nie odczywam praktycznie nic - nawet przy stymulacji łechataczki... ale moze sa na formu Wizażanki, które albo z wlasnego doświadczenia, bąć dysponują wiedzą na temat podobnych przypadków do mojego są w stanie się wypowiedzieć. Ja juz się powoli poddaję .... i popadam w desperacje.
Czytając różne artykuły, fora i publikacje - nie moge pogdzić się z myslą, że nigdy nie zaznam przyjemności i rozkoszy erotycznych. Nawet tych w formie masturbacji. Czy to jest fizjologicznie możliwe, żebym miała niewrażliwe wszystkie strefy erogenne?
Nie jestem nastolatką, niestety bliżej mi do 30 .... Mieszkam sama, sama się utrzymuję od lat. Pewnie większość z Was poradzi mi, zebym znalazla sobie partnera - i teoretycznie bedzie miala racje- ale niestety dla mnie jest to inny rodzaj problemu. Skoro nie dane mi jest szczescie w zwiazku i samotne zycie przynajmniej chcialabym umiec sama sobie sprawić przyjemność.
|
skoro nie pomagaja publikacje i metoda prob i bledow, to polecam wizyte u seksuologa. problem moze siedziec glebiej, niz w niewrazliwosci ciala.
|