Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-23, 13:27   #2015
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Aguśka

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Jolkaa brawo za pepuszek, a swoja droga wczoraj czytalam, ale ju nie pamietam gdzie, ze jesli Tobie jakies jedzenie zaszkodzi, dziecku wcale nie musi. mnie boli zoladek ostatnio codziennie- nawet nie wiem po czym - bo ja ogolnie mam wrazliwy zoladek, a Hania dzieki Bogu nie ma brzuszkowych problemow.
i jak sie karmi to mozna okresu nie miec przez kilka dobrych miesiecy ponoc, a mi polozna powiedziala ze moge wspolzyc jak przestane krwawic. krwawic przestalam, ale cos mnie tam jeszcze uwiera wiec sie boje, najpierw niech mnie jakis lekarz sprawdzi albo nawet polozna.
a to ja o tym nie wiedziałam, że jak mi szkodzi to dziecku nie koniecznie.
Choć wcześniej zauważyłam u siebie to co mi szkodziło to i dziecku też więc boję się
słyszałam, że jak się karmi okresu można nie dostać przez jakiś czas, ale wtedy chyba należy uważać bo kobieta może być płodna.?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

a co do wyjścia z dzieckiem do sklepu ostatnio na wizycie u pediatry zapytałam czy mogę iść z dzieckiem do sklepu typu Biedronka, Tesco itp. on powiedział, że nie bo tam są lub mogą być ludzie przeziębieni, chorzy i to szkodzi dziecku. ?

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora