Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - do zlosliwca
Wątek: do zlosliwca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-02-08, 21:58   #8
DominikaS
Zadomowienie

Re: Do zlosliwca

A ja owszem , a ja tak....
Prawie się mieszcze w przedziale wiekowym, dochody (chociaz nie pracuje) wydaje na kosmetyki, mezowi robie awanture jak tylko spojrzy tesknie w stronę komputerka, dziecko wysłałam do żłobka żeby wyczytywać tutejsze artykuły po 50 razy dziennie, stwierdzam zupelny zanik zycia rodzinnego (zupki są z proszku a pierogi z takiej wielkiej zamrażarki w sklepie , z mężem rozmawiam tylko tyle ile trzeba i tylko w przerwach pomiędzy czytaniem Waszej stronki (ograniczam się do : tak, nie i potrzebuje tyle a tyle na taki a taki kosmetyk. No i ewentualnie "zalej sobie zupke"). Mam na powiekach czarne kreski, chodzę na koturnach (czasem bo jednak wolę szpilki), dwony wlasnie wygrzebałam z szafy to moze je nawet ponosze, do rajskich ptaszków jeszcze troszke mi trzeba ale to kwestia czasu, za to za wymarzony kolor szminki zdolna jestem popełnić zbrodnie...
Złośliwcze, jesteś pewien że nie jesteś miom sąsiadem albo mężem jakiejś mojej przyjaciółki? Albo moze to Ty jesteś moim psychoterapeutą?![img]icons/icon7.gif[/img]
Twoja najwierniejsza fanka (łysinę lubię a nóżki można ukryć w spodniach )
DominikaS
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując