Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-24, 08:59   #1663
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

QUOTE=Nikita...;33739093]
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Ech kochana, no wlasnie ja tez juz czuje metaliczny posmak w ustach. Co jest glupota skoro wczoraj mialam ponoc owulacje to przeciez 1 dzien po prawdopodobym zaplodnieniu nie masz od razu objawow haha.
A ty ktory miesiac sie starasz?
Najepsze, bo TZ mi mowi nie nakrecaj sie, niech to bedzie takie natural itd a jakos ostatnio sam skacze i non stop pyta i cieszy sie jak dziecko na bycie tata. Jest to fajne i slodkie ale wiecie, co za duzo to niezdrowo [/QUOTE]

jeden dzień po owulacji to raczej mało prawdopodobne że metaliczny smak dotyczy ciąży ale każda kobieta jest inna i nigdy nie wiadomo jak to u Ciebie będzie.
My staramy się 2 miesiąc i mam nadzieję, że ostatni dla mnie najgorszy jest czas po owulacji aż do terminu @ bo człowiek myśli, doszukuje się objawów, a czas tak wolno leci
Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Madzia mi sie najbardziej fioletowa podoba
U nas wlasnie sloneczka brak i mi sie z domu nie chce wychodzic a musze na Studia jechac i to jeszcze do 20.00 !! Oj ciezki dzien bedzie
oj to długo dzisiaj posiedzisz w szkole, ale dasz radę na pewno

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-04-24 o 09:05
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora