2012-04-24, 18:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Cytat:
Napisane przez asia665
Mąż zjadł zupe,powiedział że dzisiaj jest jakaś lepsza niż wczoraj - i weź tu zrozum chłopa 
|
Ach te chłopy 
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW
Witam w nowym wątku 
Doczołgam się od lekarza. musiałam jeszcze zrobić sobie jedzonko, więc dopiero teraz piszę  A więc jeszcze bardziej podkręciła zalecenia  tzn. owoce tylko do 16, a ja sobie podjadałm jabluszka wieczorem, powiedziała że rzeczywiście sporo przytyłam i za bardzo sobie folgowałam z jedzeniem  teraz na diecie waga powinna rosnąć prawidłowo, powinnam codziennie spacerować, ogólnie jak najwięcej chodzić, muszę jeszcze kontrolować ketony w moczu papierkami, kontrola za 3 tyg.
|
Ojej to rzeczywiście podkręciła Ci zalecenia. I owoce tylko do 16... Ja tam nie widziałam, żebyś za dużo przytyła, ale skoro lekarka się czepia...
Teraz coraz ładniej robi się na dworze więc na spacery będziesz mogła chodzić. Ja była dzisiaj - nie za długo, bo strasznie wiało. Ale jutro też pójdę 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
Mi by się przydała.. muszę się oderwać jakoś od myśli itp. znowu się poklucilam z tz  wsumie nie tyle poklucilam co zawiodłam i nie mam ochoty na niego patrzec.  i łzy mi się Cisna same.. 
|
Dawaj go tu... Zasłużył na baty 
A Ciebie przytulam Ponarzekaj na małża, zrobi Ci się lepiej.
|
|