2012-04-24, 19:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słodkie, kochające, tęskniące ZNOwiczki - cz. 40
Cytat:
Napisane przez norka27
Powiem wam tak - wczoraj w przychodni widzialam babke z dzieckiem. Znam ja jako klientke z banku w ktorym pracowalam - taka patologia, za ktora urzad pracy placi rachunki i tak dlaje. Bezrobotna, zlopiaca alkkohol na umor baba z okropnych zazulonym gachem. Zawsze jak urzad mial robic przelew babka z urzedu dzwonila ze robi przelew i mam zaplacic rachhunki za prad, dom wynajem, rachunek ze sklepu spozywczego tej kobiety itp i przewaznie jak pani z urzedu dzwonila kolo 10 rano to wlascicielka rachunku juz dawno oproznila konto  Stali pod bankomatem od rana i czatowali na przelew i od razu kase z konta buch i urzad wysylal drugi raz  No ale do rzeczy - z tego co slyszalam jak owa patologiczna mama rozmawiala z kolega - dziecko ma atopowe zapalenie skory, alergie pokarmowa, astme i tak dlaje  Czaicie co rodzice moga zrobic dziecku swoim stylem zycia jak ono jest jeszcze w brzuszku mamy? Wiem ze ona pila na umor i palila w ciazy a zdrowo to tez pewnie sie nie odzywiala bo za cos pic musieli 
|
I takim ludziom się dzieci nie odbiera, nie...! Tylko takim co nie daj Boże klapsa dadzą
|
|
|