Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-24, 20:20   #1307
kism
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
No dobra, mam wózek Wyoglądałam go na wszystkie strony, założyłam i poodpinałam wszystkie elementy i stwierdziłam, że jest faaaaaaajny Jedna rzecz mi się tylko mniej podoba (taki wiszący kawałek budy od spacerówki - nie zauważyłam tego wcześniej w sklepie, ale można go odpiąć, poza tym nie jest taki tragiczny). Podsumowując jestem bardzo zadowolona Zdjęcia zrobię może jutro, bo dziś już nie mam siły, tak się zmęczyłam przy tym oglądaniu, że musiałam iść się położyć

millena tutaj jest link do tych biustonoszy, ja wzięłam 2 biały i czarny, tylko mam nadzieję, że nie będzie się marszczył tak ja na tym manekinie
http://allegro.pl/bezszwowy-stanik-c...256215603.html
Wg tego, co podają odnośnie rozmiarów, to spokojnie powinnam się w nim zmieścić, nawet jak schudnę pod biustem, a przytyję w biuście
Wyobrażam sobie, jak się naskakałaś... Pewnie i tak więcej niż Ci wolno było Ja też przy moim szalałam
Kurcze, te biustonosze podejrzanie tanie... Daj znać, jakie będą na żywo. Powiem Ci, że ja nie spotkałam ma moje A/małe B (wg takich standardowych rozmiarówek) takich biustonoszy do karmienia w zwykłym sklepie, same namioty... Nawet jak to się nazywało A czy B, to wg mnie było conajmniej jak C lub D. Ciekawe, jaki rozmiar wsadzili na tego manekina na aukcji... Jeśli B, to czarno widzę to zwijanie się... Ale już przestaję krakać

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Kism papryka niech tanieje bo ja chcę leczo.A ja jak gotuje to musze miec dużo bo od razu w słoiki robię mężowi do pracy,co by mi z głodu nie padł.
Właśnie u mnie trochę staniała, więc się skusiłam
kism jest offline Zgłoś do moderatora