Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna sukienka i co dalej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-24, 19:57   #12
brownayes
Raczkowanie

Dot.: Czarna sukienka i co dalej?

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
Czarna sukienka, czerwone buty, delikatny złoty łańcuszek i może być do kompletu bransoletka. Tak to widzę.
Łańcuszek ewentualnie srebrny, bo złota nie trawie, ale zastanawiam sie też nad takim długim wisiorem jak ma modelka na pierwszym linku co wkleiłam?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Loou Pokaż wiadomość
ja uwielbiam mocne neonowe akcenty, typu buty rażące na pomaranczowo albo duzy naszyjnik... ale jesli to rodzinna impreza w pokoleniu starszym to moze klasycznie nude? + złota bizu
To nie jest impreza w starszym pokoleniu, będzie około 35 osób z czego 50% to osoby w wieku po 20stce. No z tym, że aż tak rażące akcenty nie są w moim stylu jak pomarańcz... ewentualnie te czerwone buty, gorąco nad nimi rozmyślam. A nude w sensie, że co? Biżuteria raczej srebrna...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Meaa23 Pokaż wiadomość
ja bym dodała trochę złotego koloru. jakiś dłuższy wisior, kilka bransoletek na jednym nadgarstku, na oczach też złoto i czarna kreska
Te bransoletki na jednym nadgarstku podobają mi się
brownayes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując