2012-04-24, 19:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czarna sukienka i co dalej?
Cytat:
Napisane przez poison0123
Czarna sukienka, czerwone buty, delikatny złoty łańcuszek i może być do kompletu bransoletka. Tak to widzę.
|
Łańcuszek ewentualnie srebrny, bo złota nie trawie, ale zastanawiam sie też nad takim długim wisiorem jak ma modelka na pierwszym linku co wkleiłam?
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Loou
ja uwielbiam mocne neonowe akcenty, typu buty rażące na pomaranczowo albo duzy naszyjnik... ale jesli to rodzinna impreza w pokoleniu starszym to moze klasycznie nude?  + złota bizu
|
To nie jest impreza w starszym pokoleniu, będzie około 35 osób z czego 50% to osoby w wieku po 20stce. No z tym, że aż tak rażące akcenty nie są w moim stylu jak pomarańcz... ewentualnie te czerwone buty, gorąco nad nimi rozmyślam. A nude w sensie, że co? Biżuteria raczej srebrna...
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Meaa23
ja bym dodała trochę złotego koloru. jakiś dłuższy wisior, kilka bransoletek na jednym nadgarstku, na oczach też złoto i czarna kreska
|
Te bransoletki na jednym nadgarstku podobają mi się
|
|
|