2012-04-24, 20:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Frame, serdecznie gratuluję Zdolna bestia z Ciebie 
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
A teraz będzie moje mani dla naszej kochanej Śniegowej
|
Jakie paznokcie! I zdobienie Stanik najlepszy A wiesz, że też mi przez głowę 18 przechodziła 
Cytat:
Napisane przez Pilar1899
Okey, pokazuje swoje mani dla Śniegowej.. Nie musisz udawać,że Ci się podoba, niestety nie dostałam w genach wyobraźni,nie gniewaj się 
|
Pilar, Śniegowa ma rację- tak ładne odbicie wzorku też wymaga wrawy i umiejętności Bardzo ładne mani!
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Śniegowa, kochana w dniu Twojego święta wszystkie co do jednej życzymy dużo wszystkiego! Dużo szczęścia, dużo lakierów, dużo pieniędzy na te lakiery, dużo wszystkiego czego zapragniesz.
A tutaj moje wypociny. Oczywiście w mojej głowie wyglądało dużo lepiej niż wyszło faktycznie. To są cztery pory roku, o każda z nas tutaj jest inny a jednocześnie tak fajnie razem współgramy
W woli ścisłości, bo zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie malunki są oczywiste  :
wskazujący - zima, bałwanek, śnieg i te sprawy
środkowy- wiosna, drzewka, pączki 
serdeczny - lato, palma, morze, słońce
mały - jesień, gumowce parasole i deszcz 
|
Mgiełka, sorry, ale denerwuje mnie już ta Twoja skromność, no Ile można słuchać narzekania od właścicielki takich pięknych paznokci? Twoje 4 pory roku są po prostu wspaniałe. Kupę czasu i roboty Cię to musiało kosztować. I jaki ładny efekt końcowy
Cytat:
Napisane przez queencarrot
A skąd ja mam się znać na testach ciążowych? 
Ale kupiłam, jutro będę sikać z rana
Nooo, i to w wynajmowanym mieszkaniu 
|
Wiesz, to jest dość przydatna wiedza 
Zazdroszczę zmywarki Nienawidzę zmywać naczyń, małż niestety też... I jest problem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez ewalucja
|
Załóż je w piątek
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Upgratowałam swoje mani. Nic specjalnego, ale ciekawie łapie światło. W naturalnym fiolet we fleszu róż...
Chyba lepiej w naturalnym wyszedł
|
Bardzo ładne mani, takie elegąskie Robiłaś sreberka ręcznie czy od paseczków?
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
a teraz moje mani dla Śniegowej
zdjęcia nie za ładne, Wasze były lepsze
ale jak aj dumna byłam z tego mani
jeszcze na długich pazurkach
|
Nie dziwię Ci się, że byłaś dumna. Kawał świetnej roboty Jak Ty to zrobiłaś?
Szkoda, że się pazurki połamały. Ale pocieszę Cię- na wątku teraz prawie wszystkie w krótszych
|
|
|