2012-04-24, 21:14
|
|
keep calm and contour on
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez Karola20
Edit: Paznokcie malowałam dziś w pracy. lakiery juz mi się zdarzało zabierać, ale jak zaczęłam dziś wyciągać lakiery, cyrkonie, zdobnik i brokat, to się śmiałam sama z siebie 
|
elikisir młodości 
Cytat:
Napisane przez framebasics
aznokcie dla sniegowej 
Niebiesko-biale - bo mi sie ze sniegiem kojarzy + kwiatuchy, bo widomo, ze Sniegowa o zdolniacha w tym temacie 
I hope you enjoy it  !
Niebieski lakier to Isa Dora - Miami blue 
|
ja Ci już coś chyba mówiłam o niepokazywaniu długiej płytki 
Cytat:
Napisane przez Karola20
|
nie śliń się bo to nie Kurek
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Kwiatek od Śniegowej 
Pazurki dla Śniegowej, zdjęcia brzydkie, nie widać brokaciku  nie tylko mnie zima kojarzy się z bielą i niebieskim kolorem, chociaż w cieniowaniu jest jeszcze szary kolorek...nie mam aparatu  a w rzeczywistości o wiele ładniej to wygląda  no i dodałam kwiatka na serdecznym 
|
fajne cieniowanie ! ja też dziś mam A i pytałaś jak to wyszło,że znam hiszpański, jak nie Ty, to nie szkodzi zapomniałam zacytować. Więc generalnie nauczyłam się chodząc na korki ,zaczęłam sto lat temu więc w sumie całkiem nieźle znam,ale też inna sprawa że od razu pokochałam ten język ,więc nie miałam większych problemów 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Bosssz, wstydzę się wrzucać swoje  Ale robię to dla idei 
Chyba większość pazurków jest jasna w znaczeniu  A zatem: waga Temidy, bo Śniegowa jest zawsze sprawiedliwa i mądra, i jeszcze odpowiedzialna jest i w ogóle jest dojrzałą osóbką o zdrowym podejściu do życia  . Złoty ludzik wśród złotego deszczu, tpfu... mgły  , bo Śniegowa to złota dziewczyna 
|
fajne,od serca 
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Zazdroszczę zmywarki  Nienawidzę zmywać naczyń, małż niestety też... I jest problem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
a propos zmywarki to kiedyś pisałyście,że obrzydza was tłuszcz w mięsie i inne niedoskonałości.. no to ja mogę wyznać (w tajemnicy oczywiście) ,że brzydzę się zmywać. Perspektywa dotknięcia brudnego talerza dłonią jest sto razy gorsza od (tu różne obrzydliwe rzeczy) mam zmywarkę, a jak jestem na wyjeździe to jem na plastikach, a jak nie mam takiej możliwośći to,nabijam gąbkę na widelec i tak szoruję
|
|
|