2012-04-24, 21:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Karola (cytat mi zezarło )- jak zwykle się popisałaś! Piękne mani! Aż mi tu mrozem zawiało 
A propos Millenium- polecam ten nowy film, naprawdę dobry. 
Mówisz, że w 3 dużo polityki? Szkoda, bo pewnie się pogubię i nic nie zrozumiem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Mówiłam Wam, już jak bardzo uwielbiam lakiery Joko.... a oni mi wycofują połowę kolekcji chyba... pani w mojej drogerii wręczyła mi wzorniki nowe a ja : "yyyyyyyyyy a gdzie reszta?" a ona ze nie bedzie już. M.in mój ukochany JEDNOWARSTWOWY czarny wycofują - juz zapas zrobiłam, ale malowałam teraz bordem i też je kocham.... i musze sprawdzić czy tego tez nie musze aby na zapas kupić :/
jestem zła!
|
Muszę się zaopatrzyć w ten czarny prędko.
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Bosssz, wstydzę się wrzucać swoje  Ale robię to dla idei  ...
|
Prezesie, urocze mani 
Powiedz mi jedną rzecz- dlaczego Ty je tak rzadko pokazujesz swoje pazurki? A zamiast tego marudzisz, że brzydkie One naprawdę bardzo ładne- równe, długie i zadbane Obiecaj poprawę! 
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Kwiatek od Śniegowej 
Pazurki dla Śniegowej, zdjęcia brzydkie, nie widać brokaciku  nie tylko mnie zima kojarzy się z bielą i niebieskim kolorem, chociaż w cieniowaniu jest jeszcze szary kolorek...nie mam aparatu  a w rzeczywistości o wiele ładniej to wygląda  no i dodałam kwiatka na serdecznym 
|
Ekstra kwiotek! A jakie ładne pazurki 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Sudokrem testowałaś?
|
Sudocrem na syfy działa?
Muszę spróbować.
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
Wrzucam moje bazgrołki, Śniegusku najlepszego w dniu twojego święta
Oczywiście kwiatuchy kojarzą się z tymi co robisz i z tymi co malujesz na pazurkach 
|
I kolejne kwiatki Śliczne zresztą
|
|
|