Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-24, 22:14   #899
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
ooo ja! przepraszam za nicka, ja napisałam fantom..
To daleko mamy do siebie siebie.. Ja mieszkam w Aalesund, troche bardziej na północny zachód. Szkoda a nóż bysmy się mogły w trójeczkę na kawkę umówić bo Paulinka mieszka w sąsiednim miasteczku <wojewódzkim trza dodać > Jak Ci idą przygotowania? Połowa sprawunków załatwiana przez necika jak u nas Pozdrawiam cieplutko
dokladnie w Pl bylismy we wrzesniu i ja przez caly luty bylam tez wiekszosc zalatwiona czy porezerwowana przez neta, wszelkie slubne ☠☠☠☠☠☠☠ki pokupowane dzieki allegro i innym sklepom internetowym wiekszosc zalatwiona w przyszlym tygodniu jedziemy juz do Pl aco do spotkania no coz: zapraszam do mnie w gory

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33756702]poobserwuj swoje paznokcie najlepiej jak szybko rosną, a da że jak coś robisz to się niszczą, i już nie ma takiej świeżości (ja nie używam rękawiczek to też dlatego mam taki efekt)[/QUOTE]

no ja ogolnie jak pojade do Pl to zadne prace domowe mnie nie dotkna, ale mimo wszystko dosc szybko paznokcie mi rosna... a co chce robic? chyba tradycyjnie frencha, chociaz przez moment mnie hybrydowy mleczny korcil... bardzo podoba mi sie to co w zalaczniku. z tym, ze na duuuuuuuzo krotszym paznokciu, bo te juz za dlugie sa dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lusill_46221727.jpg (49,5 KB, 29 załadowań)

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2012-04-24 o 22:18
santom jest offline Zgłoś do moderatora