2012-04-25, 09:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyspowe mamy gorąco zapraszamy! Doradzimy, pogadamy-razem sobie radę damy!
justine_ Maly zaczal jesc kaszki w polsce wiec narazie daje mu te polskie, a poza tym z tych bardziej "stalych" to czasem biszkopt, skorke od chleba, no i sloiczki po 6 m-cu sa juz mniej zmielone, czasem je zuje a czasem trzyma w buzi a potem wypluwa.. (czesto mi tej probuje wyrwac lyzeczke by ja pogryzc, ale to chyba przez wychodzace zabki )
kingaa ooo jak milo mieszkam sobie w polnocnym Londynie konkretnie na Wood Greenie blagam powiedz ze ty nie dalekooo (a nawet jak troche dalej to nie widze problemu zrobic sobie dluzszego spacerku )
inkaxx bardzo wspolczuje. A swoja droga jestem za reszta dziewczyn, ja na Twoim miejscu powiedzialabym po prostu nie! Skoro ma Wam sie powiekszyc rodzina to chyba logiczne ze potrzebujecie pieniedzy a tamten powinien wkoncu sie usamodzielnic. Skoro (jak sie domyslam) wybral studia w Australii to niech sam sobie tam radzi! Ja i kingaa jestesmy przykladem ze MOZNA jesli sie chce, a na pewno jest takich jak my wiecej. Nie jest latwo ale czas odciac pepowinke od mamusi i sie usamodzielnic. A swoja droga, mi byloby najzwyczajniej wstyd zabierac synowi pieniadze (bo starszy... w ogole co to za wymowka??) kiedy ma mu sie powiekszyc rodzina!! mala dzidzia tez musi miec gdzie mieszkac, i co jesc i w co sie ubrac a sama sobie nie poradzi!!
dulcynea nie szukam typowo polskich bo te sa okropnie drogie! ale cos podobnego.. jak po porstu np "bukiet warzyw z jagniecina" a nie jakies puddingi czy typowe angielskie zarcie bo one jest okropne! ;/ przeciery owocowe widzialam w sklepach, ale z obiadkami gozej.. no ale moze te po 6 m-cu beda lepsze? (bo szczerze sie przyznam do tej pory patrzylam tylko na te po 4-tym:P). a co do sloiczkow gerbera.. 1funt to nie tak duzo w polskich sklepach zycza sobie 2.50 albo i wiecej.. od sloiczka! malego! :/:/
blonde_hair baby rice? a gdzie to ? skad to? bo nie widzialam.. w normalnych angielskich sklepach to sie kupuje?
|
|
|